Granitový dřez v top kvalitě a za bezkonkurenční cenu

Granitový dřez Sinks BEST 780

Granitový dřez Sinks BEST 780

Granitové dřezy jsou velmi žádané pro svůj atraktivní vzhled, snadnou údržbu a odolnost proti nárazu, poškrábání nebo vysokým teplotám. Pokud si chcete být jisti kvalitou a dlouhou životností, vybírejte dřezy na bázi akrylátového pojiva. Představujeme granitové dřezy, které ve své kategorii patří mezi top produkty. Právě nyní je můžete pořídit za velmi výhodné ceny.

Pokud hledáte produkt té nejvyšší kvality, jistě byste neměli přehlédnout aktuální nabídku dřezu BEST 780. Možná již víte, že ve kvalitě granitových dřezů jsou propastné rozdíly (viz např. osvětový článek Granitový dřez – jak vybrat ten správný?) a pokud jste se rozhodli pro to nejlepší, co je v této oblasti právě k dispozici, pak jistě vybíráte mezi granitovými dřezy na bázi akrylátového pojiva.

V této nejvyšší kategorii není na našem trhu možností nepřeberně mnoho, a jsme přesvědčeni, že ani při důkladném porovnání nenajdete v současnosti výhodnější nabídku v poměru „top kvalita/cena“, nežli je dřez BEST 780 od společnosti Sinks.

Dřez moderního minimalistického designu nabízí v kompaktních rozměrech 780 × 500 mm překvapivě obrovskou vanu 440 × 347 mm, navíc komfortní hloubky 200 mm.

Aby dřez přesně ladil do vaší kuchyně, je možné vybírat ze sedmi barevných provedení, z nichž všechna jsou skladem v ČR a k okamžitému dodání
Granitový dřez SOLO 560Granitový dřez Sinks SOLO 560
Pokud do vaší kuchyně hledáte prostorný dřez bez odkapové plochy, pak jistě nepřehlédněte SOLO 560 – dřez ze stejné modelové řady jako BEST 780.

Oba tyto dřezy prémiové kvality materiálu i zpracování (německá licenční technologie) nabízí společnost Sinks za naprosto bezkonkurenční cenu 4 877 Kč vč. DPH. U internetových prodejců je najdete i za cenu ještě výhodnější; např. u Alza.cz za 3 999 Kč.
 
Rozdíl v kvalitě granitových dřezů: Jak se orientovat?
Základem technologie výroby granitových dřezů je směs drcené žuly, akrylátového pojiva a barviva, kde samotná žula tvoří minimálně 80 % směsi. Tato směs, nalitá do kovové formy se speciální úpravou, je vystavena vysokým teplotám a de facto „upečena“. Výsledkem je vysoce odolný dřez s dlouhou životností.
Některé granitové dřezy jsou vyrobeny levnější technologií, jejíž podstatou je použití polyesterového pojiva a zejména pak odlišný způsob výroby.

Pravý akrylátový granitový dřez od polyesterového však může rozeznat i laik. Aby byla u polyesterových dosažena stejná pevnost, je třeba použít více granitové hmoty. To se pak projeví po osazení dřezu do pracovní desky. Zatímco akrylátové dřezy vystupují třeba jen 6 mm nad úroveň desky, u polyesterových má okraj 10 mm a více. Dalším vodítkem jsou otvory pro baterii či jiné příslušenství. Polyesterové dřezy mají otvory zpravidla již z výroby, zatímco u akrylátových se zhotovují až při výrobě samotné kuchyně podle situace, či přání zákazníka. 

Více informací: https://www.alza.cz/kvalitni-a-elegantni-granitove-drezy-sinks-ktere-vas-ohromi-vzhledem-i-cenou-sz7131.htm
09.11.2016 | PR
  • Sinks s.r.o.

    Ryze česká firma Sinks s.r.o. je tradiční značkou na tuzemském i slovenském trhu a řadí se mezi přední vývojáře a dodavatele nejen dřezů, ale také kuchyňských vodovodních baterií a systémů třídění odpadu. Nabídka společnosti Sinks se vyznačuje pečlivým výběrem kvalitních a vzájemně designově sladěných setů dřezů a baterií, přičemž je brán je velký ohled na praktičnost, funkčnost a trvanlivost výrobků a na životní prostředí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444