Geberit Monolith Plus: Pro ještě vyšší komfort v koupelně

Nepřímé osvětlení ComfortLight se automaticky zapne, jakmile někdo vstoupí do místnosti. Bezpečně osvítí cestu k toaletě a navodí příjemnou atmosféru.

Nepřímé osvětlení ComfortLight se automaticky zapne, jakmile někdo vstoupí do místnosti. Bezpečně osvítí cestu k toaletě a navodí příjemnou atmosféru.

Toaleta bez zápachu nebo snadná orientace i za tmy - Geberit představil Sanitární modul Geberit Monolith Plus pro WC. Jedná se o všestranně talentovaný výrobek, který svému majiteli dopřeje hned několik doplňkových funkcí pro zvýšení komfortu. Pro snadnou orientaci je modul vybaven nepřímým LED osvětlením, jednotkou odsávání zápachu a praktickým ovládacím panelem. Vše je ukryto za velmi elegantním, atraktivním designem.

Multitalent: Jakými technologiemi je modul Geberit Monolith Plus vybaven? 

  • Při každém použití WC se automaticky zapne účinné odsávání zápachu přímo z WC mísy. Odsávaný vzduch je vyčištěn v keramickém voštinovém filtru a vrací se zpět do místnosti. Odsávání funguje téměř bezhlučně. 
  • Další praktickou funkcí je diskrétní LED osvětlení, které se aktivuje v okamžiku, kdy se k němu někdo za tmy přiblíží. Detekční vzdálenost, dobu osvětlení, stejně tak i jeho barvu, je možné nastavit podle individuálních potřeb. 
  • Samozřejmostí je taky možnost volby mezi spláchnutím velkým a malým množstvím vody – tlačítka splachování jsou inovovaná a reagují i na velmi jemný dotyk.

Geberit Monolith Plus Vás upoutá nejen čistými liniemi, ale také řadou důmyslných funkcí.

Dokonalé proporce, vysoce kvalitní materiály a sofistikovaná technologie

Sanitární modul Geberit Monolith Plus pro WC se perfektně hodí do malých i velkých koupelen, dává vyniknout zařizovacím předmětům a nabízí nečekané možnosti při navrhování koupelny. Čelní deska modulu vyrobená z vysoce kvalitního bezpečnostního skla je k dispozici v hnědé, bílé, pískové a černé barvě. Instalace modulu obvykle nevyžaduje žádné zásahy do stavební konstrukce budovy.

Geberit Monolith Plus zazáří v každé koupelně, dodá jí výjimečný charakter a uživatelům poskytne vysoký komort. Výrobek již získal několik renomovaných mezinárodních ocenění.

03.10.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444