Geberit DuoFresh dokonale zbaví vaši toaletu nežádoucích pachů

Ovládací tlačítko Sigma 40 je mírně odsazené od stěny, aby se čistý vzduch mohl vrátit zpět do místnosti.

Ovládací tlačítko Sigma 40 je mírně odsazené od stěny, aby se čistý vzduch mohl vrátit zpět do místnosti.

Nepříjemný zápach v koupelně nebo na záchodě je již minulostí. Geberit přináší řešení v podobě jednotky odsávání zápachu Geberit DuoFresh, která eliminuje zápach přímo v místě jeho vzniku, tedy ve WC míse. Kombinace odsávání a filtrace přes aktivní uhlí zanechá vaši toaletu dokonale svěží.

Svěží vzduch ve Vaší koupelně

Koupelna je oázou pohody, kterou si chcete vychutnávat všemi svými smysly, ať už relaxujete ve vaně nebo používáte toaletu. Jakýkoliv nežádoucí zápach zde působí rušivě. Inovativní systém Geberit DuoFresh nabízí ideální řešení. Spolehlivě zachycuje a likviduje zápach přímo v místě jeho vzniku – v záchodové míse.
 
Jednotka odsávání zápachu se aktivuje nenápadně umístěným tlačítkem.
V kuchyních se k odsávání par a nežádoucích pachů již dlouho používají digestoře. Stejné řešení, totiž výkonná jednotka odsávání, je nyní k dispozici také pro WC. Jednotka odsávání zápachu Geberit DuoFresh eliminuje problém přímo v místě jeho vzniku, tedy ve WC míse.
 
Inovativní systém Geberit DuoFresh spolehlivě zachycuje a likviduje zápach přímo v místě jeho vzniku – v záchodové míse. Odsávání zápachu se aktivuje stlačením vypínače ukrytého za splachovacím tlačítkem. Ventilátor nasává vzduch přes odbočku pro odsávání, která je napojená přes splachovací trubku přímo na WC mísu. Odsávaný vzduch prochází filtrem s aktivním uhlím, který pohltí veškerý nepříjemný zápach a zanechá čistý svěží vzduch, který se přes boční otvory ve splachovacím tlačítku vrací zpět do místnosti. Systém se vypíná automaticky po přednastaveném čase nebo manuálně opětovným zmáčknutím tlačítka. Odsávání zápachu má tichý provoz a neruší ani v noci.

Pro dokonalý pocit svěžesti a čistoty je možné použít také soupravu pro dezinfekční tablety, která je součástí systému Geberit DuoFresh. Souprava je ukrytá za ovládacím tlačítkem splachování, takže není vidět a neruší celkový design.

Výměnu filtru s aktivním uhlím je možné provést bez nářadí a správnou dobu pro výměnu poznáte díky LED indikaci.
 
Za ovládacím tlačítkem Geberit Sigma40 jsou ukryté všechny technické části, včetně soupravy pro vhazování desinfekčních tablet. Výměna filtru i vhazování tablet do splachovací nádržky je velmi jednoduché. Nepotřebujete žádné nářadí, rámeček lze totiž jednoduše vyklopit.
 
Systém funguje nezávisle na venkovním prostředí. Není napojený na vzduchotechnické potrubí, ani žádné jiné zařízení, což ulehčuje jeho montáž.

Geberit DuoFresh je možné instalovat také dodatečně, když už máte speciální montážní prvek Geberit Duofix s napájecím zdrojem a přívodem elektrického proudu zabudovaný. A to velmi jednoduše a bez jakýchkoliv stavebních úprav.

Nepříjemný zápach je odsáván přímo z WC mísy a vzduch bez zápachu se vrací přes boční otvory splachovacího tlačítka zpět do místnosti.

Designové tlačítko splachování Sigma40

Základním prvkem systému Geberit DuoFresh je ovládací tlačítko splachování Sigma40, které je dostupné v pěti barevných variantách s povrchem ze skla v bílé, hnědé a černé barvě, nebo z plastu v odstínech alpská bílá a černá. Jeho součástí je elektronická řídící jednotka, uhlíkový filtr a integrovaná souprava pro dezinfekční tablety. Tablety lze snadno vhazovat odklopením ovládacího tlačítka, po vhození je tableta umístěna ve splachovací nádržce pod vodní hladinou, pomalu se rozpouští a s každým spláchnutím dezinfikuje celý vnitřní povrch WC mísy a provoní její okolí.
 
Systém Geberit DuoFresh je určený pro všechny, kteří si chtějí dopřát čistý vzduch bez nepříjemného zápachu, a zvýšit tak komfort ve své koupelně. Zakoupit si ho můžete v prodejní síti po celé České republice.
 
Více informací najdete na www.geberit.cz/duofresh nebo osobně v prezentačním centru v Praze 9 (Sokolovská 2408/222), kde si lze prohlédnout nejen tlačítka, ale také řadu dalších produktů Geberit.
15.10.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444