Garážová vrata Trido: Maximální uživatelský komfort s dlouhou životností

Přáli byste si nová garážová vrata? Vsaďte na opravdovou kvalitu a pořiďte si garážová vrata Trido, se kterými rozhodně neuděláte krok vedle. Garážová vrata Trido jsou nejen vysoce funkční a spolehlivá, ale mají také moderní vzhled, a jsou tedy zároveň i reprezentativní.

Garážová vrata Trido jsou vyrobena z velmi kvalitních materiálů. Můžete se spolehnout, že zajistí ochranu a bezpečí vašeho majetku. Jejich ovládání je velice snadné a pohodlné. Vybírat navíc můžete z různých barevných variant a motivů, samozřejmostí je kvalitní pohon a velmi tichý chod. Nabídka zahrnuje hned několik typů tak, abyste byli maximálně spokojeni. Zde je malá ukázka.

 
 
Tento typ vrat vám zjednoduší práci během výměny a nasazování. Sekční garážová vrata Trido Evo lze totiž bez problémů osadit přímo na rám původních vrat. Jde o ideální řešení pro jednoduchou a rychlou výměnu starých křídlových nebo výklopných vrat. Pro montáž vrat Trido Evo se využívají stávající ocelové nebo dřevěné zárubně. Díky tomu, že se vrata montují na vnější stranu otvoru, nezkracují užitnou délku garáže. Po vysazení a odstranění křídel starých vrat se z exteriéru osadí nosný rám vodících kolejnic nových sekčních vrat. Ten stávající zárubeň z exteriéru opticky překryje a zajistí tak opravdu elegantní řešení.
 
 
Žádná klasická vrata vám do malého ostění garáže nesedí? Pokud má vaše garáž minimální stavební rozměry ostění a nadpraží, určitě vsaďte na sekční garážová vrata Trido MINI, která jsou pro tyto případy speciálně navržená. Malé stavební ostění se nejčastěji řeší alternativně, použitím rolovacích či křídlových vrat. Sekční garážová vrata Trido MINI, pro které malé ostění a nadpraží není překážkou, představují možnost, jak si pořídit sekční typ garážových vrat i do malého prostoru.
 
 
 
Tato fasádní nebo též strukturální garážová vrata Trido jsou navržena tak, aby splývala s fasádou domu. Jestliže tedy uvažujete o nových garážových vratech a přáli byste si, aby byla co nejvíce nenápadná a nijak nenarušovala design vašeho domu, potom jsou pro vás tato vrata jako stvořená. Jejich specifikem je to, že nesou stejný obklad jako okolí stěny. Může se jednat o kovový obklad, obklad ze dřeva, skla a jiných moderních materiálů. Takto docílíte skutečně velmi elegantního řešení pro vaši garáž i dům.  
 
 
Nadstardandně vybavená sekční garážová vrata TRIDO Style vyhovují téměř 100 % všech garáží. Svým rozměrovým omezením o šířce až 600 cm a výšce až 313 cm jsou vhodná i do dvougaráží a garáží pro dodávkové vozy. Ocelová sendvičová sekce má přerušený tepelný most a spolu s celoobvodovým elastickým těsněním jsou zajištěny perfektní tepelně-izolační vlastnosti vrat. Spoje mezi jednotlivými sekcemi jsou speciálně tvarovány a v provozu zabraňují úrazům, jako je třeba skřípnutí prstů.

07.03.2022 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444