Flexibilní obklady - snadné řešení pro interiér i exteriér

Potřebuje obložit roh, sloup, krb či dokonce fasádu? Potřebujete obklad, který zbytečně nezatíží váš finanční rozpočet? Flexibilní obklady umožňují široké použití. 

Flexibilními obklady můžete obkládat fasádu při stavbě či rekonstrukci domu a široké využití naleznou i v interiéru.

Flexibilní obklady představují rychlé a především jednoduché řešení pro každého kutila. Obklady můžete ohýbat, stříhat a lepit kamkoliv a v libovolném uspořádání. Materiál je paropropustný a mrazuvzdorný, proto zaručuje stálý vzhled i na venkovních fasádách.

Na údržbu nejsou kladeny skoro žádné nároky. Obklad se udržuje velice snadno, stačí jej přetřít nebo omýt vapkou.

Můžete si vybrat ze 70 barev, 12 speciálně namíchaných. K dispozici je 11 tvarů, a to například imitace kamene, skály, mini kamene, haklíku a tří provedení cihel okrasná, bouraná a stará.
 
Jediná společnost v ČR, která tyto flexibilní obklady nabízí prostřednictvím sítě obchodních partnerů, je ASSEMBLY UNIT s.r.o
bydlinek
S kamerou na veletrhu

My jsme s redakcí firmu navštívili na veletrhu For Arch 2014, abychom se ředitele společnosti, pana Pavla Schöna, zeptali na další informace a s flexibilními obklady se seznámili. Prohlédněte si video.
29.09.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444