FINSTRAL - okna, dveře a zimní zahrady nejvyšší kvality a jedinečného vzhledu

Přestože se dnes na trhu vyskytuje mnoho výrobců oken, dveří či celých zimních zahrad, stále existují značné rozdíly v kvalitě provedení jednotlivých výrobků a v úrovni celkových služeb souvisejících s pořízením nových oken a dveří.

Společnost FINSTRAL pocházející z jižního Tyrolska (Itálie) se více než 40 let zabývá vlastní výrobou celoprobarvených plastových profilů a získané zkušenosti uplatňuje při výrobě všech prvků ze své široké palety produktů.

Díky tomu pak FINSTRAL nabízí designově originální řešení s ověřenou a certifikovanou kvalitou. Více podrobností o podniku, výrobě a celé organizaci společnosti se dozvíte v přiloženém videu.

Jak vidíte, FINSTRAL si stojí za celým výrobním procesem a vyrábí okna a dveře jak v plastu, tak i v kombinacích plast-hliník, plast-dřevo, hliník-plast-dřevo a hliník. Kromě unikátního provedení plastových profilů se středovým těsněním se speciální sturkturou barev a povrchů přišel FINSTRAL v loňském roce s několika revolučními novinkami i v oblasti hliníkových oken a celých prosklených stěn.

FIN-Project – i hliníková okna a stěny mohou výborně izolovat


Využitím inovativních vícekomorových plastových profilů se středovým těsněním, oboustranného hliníkového opláštění, tepelně optimalizovaných distančních rámečků a zasklení trojsklem je zajištěno dosažení ověřené izolační hodnoty celého okna Uw 0,83 W/m²K. Inovativní systém poskytuje nejlepší tepelně-izolační vlastnosti, ochranu proti hluku, těsnost, komfortní otevírání i bezpečnost.



V tomto systému FINSTRAL dodává jak okna se čtyřmi rozdílnými variantami křídel, tak i balkonové, domovní a posuvné dveře a současně i velké prosklené stěny a zimní zahrady. Spojením profilů s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi, štíhlým provedením rámů, zajímavými typy křídel jako je například bezrámové provedení Nova-line a zvedacími-posuvnými dveřmi s extrémně nízkým prahem pro velké prosklené plochy získá váš dům nejmodernější design, nejvyšší kvalitu a nadstandardní bezpečnost. Samozřejmostí je možnost doplnit si jednotlivé prvky o rolety, raffstory či sítě proti hmyzu tak, aby byly již integrovány a barevně sladěny s celým projektem.

Velmi zajímavou novinkou je inovovaný systém prosklených stěn Vista, který umožňuje zasklít i desítky metrů velké plochy a to při zachování šířky sloupků/příček pouze 50 mm. Samozřejmostí je možnost rozdílného barevného provedení uvnitř a venku, zasklení trojsklem, provedení s nízkým prahem a skleněného napojení rohů.

Více se o jednotlivých systémech a celkém portfoliu výrobků společnosti FINSTRAL se dozvíte na webových stránkách www.finstral.cz a u našich odborných partnerů, kteří vám pomohou najít to správné řešení vhodné právě pro vás.
04.04.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444