Expozice Canadian Spa International® a jejich venkovní vířivky, které posunují hranice

Na konci minulého roku proběhla ve francouzském Lyonu největší evropská výstava Piscine Global Europe 2018 s tématikou wellness a spa. Tato akce se koná jednou za dva roky a jedná se o nejprestižnější oborovou výstava, na kterou se všichni vystavující připravují několik let a je pro ně velkou výzvou.

Návštěvníci se mohli seznámit s nejnovějšími modely vířivých van, technologiemi a inovacemi, které zde vystavovatelé ze všech koutů světa předváděli. Společnost Canadian Spa International jakožto jeden z největších distributorů vířivých van pro evropský trh na této výstavě nemohla chybět.

Tato společnost je mimo jiné distributorem SwimSpa, které disponují perfektní kombinací vířivé vany a plaveckého bazénu, čímž se zavděčí i zdatným plavcům. Na veletrhu byl ukázán rozsah, nejvyšší kvalita produktů a také profesionální vystupování, kterým společnost vyniká. Expozice Canadian Spa International jasně ukázala svou sebevědomou vlastní vizi, nepřekonatelné modely a vizionářské funkční prvky s detaily, které v současné době nenabízí nikdo jiný na světě.

V rámci výstavy byly prezentovány také vodou napuštěné nejnovější modely jako je například model Moorin, na kterých byly specifické technologie demonstrovány přímo v praxi. Návštěvníci si mohli na vlastní kůži vyzkoušet jak fungují například CMP trysky a mohli si také prohlédnout, jak vypadají moderní 3D trysky.

Na veletrhu byl blíže představen celkový potenciál a benefity vířivých van, které si stále více uvědomují i lidé ve střední Evropě. Velmi názorná byla praktická ukázka, jak realizovat a zakomponovat rodinné  vířivky na terase, zahradě i v interiéru. Expozice předvedla zákazníkům možná řešení pro interiérové i venkovní vířivky i s veškerými možnými doplňky, jako je například opláštění a schodiště z vysoce kvalitního materiálu LACAN Thermal Technology.

Vířivé vany disponují nejen moderním luxusním vzhledem, elegantními křivkami nebo sportovním designem, ale především také širokou škálou nadstandartních technologických prvků. Naprosto nadstandardním doplňkem je jak po funkční, tak i designové stránce nejnovější regulátor Vision Control Panels, na jehož vývoji se podílelo několik renovovaných firem zabývajících se hydrodynamikou. Design byl ponechán předním italským designerům, kteří vyjímečnou logickou funkčnost prvku skloubili s nadčasovým inteligentním designem. S těmito dispozicemi produkt dostává zákazníka do absolutní harmonie mezi funkčností a využitelností.

Mezi momentálně nejpopulárnější technologie patří MicroSilk - nejmodernější systém přírodní léčivé terapie, který funguje na složitém principu vytváření vzduchových bublinek o velikosti menší než 50 mikronů, které jsou prostřednictvím speciálního vysokotlakého zařízení v obrovské koncentraci směšované s vodou. Mikro bublinky mají přirozenou schopnost exfoliace lidské pokožky, do které díky své záporné polaritě dokáží prostupovat až do hloubky kožního póru a celý progres působí jako hloubkové okysličení a hydratace. Přínosem blahodárného kyslíku dochází také ke zlepšení metabolických procesů v lidském těle a zvýšení hydratace například suché nebo jinak narušené pokožky.
 
Další významnou technologií, která byla na francouzském veletrhu detailněji představena, byly nové trysky CMP Jets, které působí velmi luxusním high-end vzhledem a elegantním čistým designem. Design je tvořen invertovanou nerezovou maticí, ve které jsou decentně uložené dva prvky z velmi odolného tónovaného plastu. Hlavní předností je však naprosto nepřekonatelný masážní efekt a hloubková masážní síla proudu, která proniká do hloubky svalu a postará se tak o dokonalý zážitek z masáže.

Tyto a mnohé další novinky pro rok 2019 byly na veletrhu představeny společně s vizí, kterou Canadian Spa International následuje a rok od roku posouvá o několik úrovní výše.

Pokud se i vy chcete přesvědčit o tom, že se rodinným vířivým vanám této značky dostává zvýšené pozornosti zaslouženě, dveře showroomu SPA Studio s.r.o. jsou pro vás otevřeny každý všední den a také v sobotu.
15.01.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444