Elektronické programovatelné termostatické hlavice a bezdrátový řídicí systém spotřeby tepla

Centrální jednotka Danfoss LinkCC, hlavice RAX , termostatické hlavice, living eco ® a living connect®

Centrální jednotka Danfoss LinkCC, hlavice RAX , termostatické hlavice, living eco ® a living connect®

Je to již více než 2 roky, co společnost Danfoss představila na českém trhu systém living by Danfoss. Od té doby bylo nainstalováno několik set aplikací v rodinných domech, bytech, penzionech a dalších objektech. Máme mnoho zkušeností s instalací systému a můžeme bez pochybností hovořit o jeho výhodách. ?????

Výhody systému living by Danfoss
Hlavice jsou díky krokovým motorkům ve srovnání s konkurencí nehlučné. Architekti i uživatelé oceňují jejich bezkonkurenční design. Pro jednoduché a intuitivní ovládání jednotky Danfoss Link™ CC je tato jednotka nazývána nejjednodušším programovatelným termostatem na trhu.

Systém living by Danfoss je doplněn o několik dalších výrobků, které využívají systému moderní bezdrátové komunikace a regulace k vytvoření unikátního bezdrátového řídicího systému spotřeby tepla pro rodinné domy, bytové domy, penziony, menší kancelářské i správní budovy. Nová výrobní řada living by Danfoss je orientovaná na potřeby zákazníků, kombinuje moderní životní styl s maximální výhodností pro zákazníka a dává možnost v radiátorové verzi dosažení úspory až 23 % nákladů na vytápění oproti 15 let a více starším termostatickým hlavicím. Vzniklé úspory energií na vytápění v objektech v sobě skrývají i významný ekologický efekt - příspěvek ke snížení exhalací CO₂.

Základ systému tvoří bezdrátová řídící jednotka Danfoss Link™ CC, která je vybavena barevným  dotykovým displejem a je řídicím centrem systému, který komunikuje na frekvenci 868,42 MHz. Výkonným prvkem regulace je bezdrátová elektronická hlavice living connect® vybavená nehlučným moderním krokovým motorkem a PID regulací, přijímačem a vysílačem. Tato hlavice je napájená 2 ks běžných tužkových baterií s životností při běžném provozu až 2 roky. Danfoss Link™ CC může řídit až 20 hlavic living connect®? v dosahu až 30 m. Skutečný dosah je však ovlivněn a snižován materiálem zdí, kterými musí signál pronikat.


 
   autonomní elektronická programovatelná
   termostatická hlavice living eco?®
 

Nová autonomní hlavice living eco®?
Do skupiny living by Danfoss patří i nová autonomní elektronická programovatelná termostatická hlavice
living eco®, která má stejný design jako ostatní hlavice série living by Danfoss, avšak veškerá nastavení a ovládání provádíme přímo na hlavici. Tato hlavice je vybavena 4 základními časovými programy, dětskou pojistkou a dalšími funkcemi. Je rovněž napájená 2 ks tužkových baterií.

Více informací: www.living.danfoss.cz


02.09.2013 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444