Elektřina.cz je tu pro vás. Co čtenářům nabídne?

O elektřině zábavně, srozumitelně a objektivně. To je hlavním cílem portálu Elektřina.cz. Na webu najdete čerstvé informace a přesná data z oblasti energií i mnoho dalšího.

Elektřina je součástí našeho každodenního života, přesto se o tomto tématu mluví především při změně cen či výpadku proudu. Portál Elektřina.cz. se snaží přinášet nejen aktuality a praktické rady, ale také vysvětlit nejčastější dotazy jeho uživatelů. To vše zábavně a přitom jednoduše. Kromě aktuálních článků zájemci na webu naleznou i seriály a praktické návody zaměřené na témata, která domácnosti pálí.
Kalkulačka elektřiny pracuje za vás
Jedním ze způsobů, jak snížit náklady domácnosti na elektřinu, je změna dodavatele. Ať už vám končí platnost smlouvy nebo máte jednoduše pocit, že za energie platíte příliš, je na čase porozhlédnout se na trhu po lepší nabídce. Místo časově náročného procházení ceníků jednotlivých dodavatelů využijte kalkulačku elektřiny. Vše odpracuje za vás a poskytne vám přehledné srovnání jednotlivých tarifů. 
Po zadání údajů o spotřebě můžete porovnat desítky nabídek dodavatelů elektrické energie a vybrat si toho, jehož podmínky vám vyhovují nejvíce. Při srovnání cen elektřiny, se většina zákazníků orientuje hlavně podle dosažitelné úspory. Cena nově zvoleného tarifu by však neměla být jediným ukazatelem, podle kterého se budete rozhodovat, zdali dodavatele změnit či nikoliv. Proto je pro vás sestaven index komplexnosti. Tato metrika zohledňuje kvalitu služeb jednotlivých dodavatelů a podmínky konkrétních tarifů. Index hodnotí mimo jiné faktory jako typ smlouvy (zdali se uzavírá na dobu určitou), složitost obchodních podmínek, ale také kvalitu zákaznického servisu dodavatele.
Za co utrácíte?
Nejen změna dodavatele vám ušetří nějakou tu korunu z rodinného rozpočtu. Je to především vaše spotřeba, která ovlivňuje kolik měsíčně za elektřinu zaplatíte. Proto na webu najdete sekci „Za co utrácíte", kde si snadno a rychle spočítáte spotřebu elektřiny a náklady na provoz jednotlivých spotřebičů ve vaší domácnosti. Rychle tak identifikujete spotřebiče vysávající vaší peněženku a díky užitečným tipům na úsporu zjistíte, jak tyto náklady snížit.
Máte negativní zkušenost? Obraťte se na nás
Elektřina.cz je tu hlavně pro vás. Portál chce přispět k vyšší informovanosti zákazníků, a proto jej zajímá váš názor. Pokud se chcete podělit o své zkušenosti s dodavateli energií nebo si jednoduše nevíte rady, obraťte se na portál Elektřina.cz prostřednictvím emailu, sociálních sítí či zákaznické linky. Všechny potřebné kontakty najdete na www.elektrina.cz.  
10.03.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444