Elegantní oplocení pro náročné

Hledáte alternativy, jak podtrhnout a zakončit celkový dojem ze svého nového bydlení? Obvykle bývá poslední větší investicí spojenou se stavbou domu výběr plotu. Kromě toho, že má oplocení plnit funkci vymezení našeho pozemku a majetku, je stále více kladen důraz na jeho estetickou stránku, dlouhou životnost, bezúdržbovost a zajištění soukromí.

Tentokrát nechme naší pozornosti zcela uniknout pletená a svařovaná drátěná pletiva, která jsou jistě velmi oblíbeným a často používaným typem oplocení. Zaměřme se na oplocení, které dokáže naplnit výše uvedené aspekty.
 
Právě takovým oplocením je systém oplocení Horizen od firmy Betafence. Panely Horizen mají pevnou nosnou konstrukci vyplněnou horizontálními ocelovými profily s obdélníkovým průřezem umístěnými ve vzájemné vzdálenosti 15 mm, díky tomu je plot téměř neprůhledný a poskytuje tak vysokou úroveň ochrany soukromí, kterou ocení zejména ti z vás, kteří bydlí v těsné blízkosti sousedních domů, u silnice, rušné ulice apod.   
 

Dlouhá životnost a bezúdržbovost 

Dlouhá životnost plotu Horizen je zabezpečena kvalitním provedením celého oplocení a polyesterovou povrchovou úpravou, která chrání pozinkované ocelové profily před nepříznivými povětrnostními vlivy, zabraňuje korozi a zajišťuje dlouhodobou barevnou stálost, a tím i bezúdržbovost plotu. Tento bezúdržbový plot vám v budoucnu ušetří čas i finanční prostředky, které byste u jiných typů plotů museli vynaložit na jejich revitalizaci.

Při výběru barevného provedení si můžete vybrat ze standardních barev, jakými jsou černá, šedá, zelená, bílá a velmi populární antracitová. Nově je připravován také vzhled podobající se barvě a struktuře dřevěných prken. Rozhodně si však z pestré škály vyberete barevný odstín, který bude nejlépe ladit s vaším domem. 

Jednoduchá instalace 

Nesporně velkou výhodou i jednoduchá montáž tohoto oplocení, umožňující uchycení plotových polí jak k betonovým sloupkům, tak k typizovaným systémovým sloupkům, které lze betonovat do země nebo uchytit pomocí chemických kotev na betonovou podezdívku.
 

Kompletní systém 

Oplocení lze doplnit stejně elegantními a designově propracovanými křídlovými i samonosnými posuvnými branami Horizen, z nichž všechny vzhledově korespondují s plotovými poli Horizen. Jak křídlové, tak posuvné brány jsou motorizovatelné a umožní jednoduché otevření dálkovým ovladačem z pohodlí vašeho auta nebo domu. 
18.03.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444