Elegantní, ekonomické a přitom ekologické řešení pro vaše bydlení? Vsaďte na dveře od Sapeli

Přišel čas, kdy vaše bydlení potřebuje změnu? Plánujete úpravy, rekonstrukci nebo řešíte nové bydlení? Pokud si lámete hlavu, jak skloubit dohromady příznivou cenu s moderní elegancí a zároveň vše nadčasově sladit, pak pro vás máme skvělý tip. Dveře Sapeli nově v bílé barvě EKO nabízí hned několik „pro“: díky ekologicky šetrné bílé barvě projasní každý interiér, působí čistě, elegantně a snadno je sladíte se všemi ostatními prvky. A nejen to.

Novinka od Sapeli, která je nyní k dostání i v prodejnách DODO for life, má co nabídnout také všem z vás, kdo přemýšlíte nad ekologickým řešením svého bydlení a v neposlední řadě nad rozpočtem. Výrobci těchto dveří přišli s variantou v bílé barvě v provedení EKO, která je šetrná bez chemických rozpouštědel. Barva je na interiérové dveře Sapeli nanášena moderní technologií ve 4 vrstvách. Výsledkem jsou krásně hladké a zářivě bílé dveře chráněné 2 vrstvami UV laku.

V barvě bílé EKO najdete v nabídce šest modelových řad – BERGAMO, DOMINO, ELEGANT, MERA, SWING a VENECIA, u kterých si můžete vybrat rovnou ze stovky různých modelů dveří, ať již prosklených či plných.

Bílé vnitřní dveře SAPELI také snadno doladíte vhodnými zárubněmi a rámečky v bílé barvě, které jsou společně s dveřmi perfektně a vkusně sladěné.

Navíc tyto dveře pořídíte výrazně levněji než ručně stříkané bílé dveře. Nyní jsou k dostání za super akční cenu od 2490 Kč bez DPH a ještě něco navíc. Pokud zvažujete prodlouženou variantu dveří v rozměru 210 cm, která se již brzy stane standardem většiny domácností, máte příležitost získat je aktuálně zcela bez příplatku. Tak neváhejte a vytvořte si domov podle svých představ.
 
 
Inspirativní nabídku dveří Sapeli Praha najdete v řadě prodejen DODO for life v Praze, ale také v Mladé Boleslavi nebo Plzni a v dalších partnerských prodejnách.
26.03.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444