Ekospol zahájil výstavbu bytů „Panorama Kyje“

Každého, kdo uvažoval či uvažuje o koupi nového bytu, v prvé řadě zaujme název projektu. V nabídkách developerů se názvy jen hemží superlativy, lesy, parky, krásnými výhledy a metrem za rohem. Realita bývá bohužel mnohdy jiná. Zajímalo nás do jaké míry odpovídá realita názvu u projektu „Panorama Kyje“, který nedávno začal stavět EKOSPOL - jeden z největších pražských developerů.

Slovo „panorama“ znamená široký či celkový rozhled na krajinu, což je určitě pro každého koupě bytu dychtícího člověka krásná představa. Jaká je tedy realita projektu Ekospolu „Panorama Kyje“?

Při prvním pohledu na leteckou vizualizaci projektu „Panorama Kyje“ je přirovnání k širokému rozhledu odpovídající. Šest bytových domů je uspořádáno do tvaru trojúhelníku, který skutečně panorama asociuje. Pro zjištění jaký bude skutečný výhled z nových bytů jsme se vypravili přímo na místo. Kyje patří mezi části Prahy 9, které se stávají čím dál víc oblíbenější především pro svou vynikající dopravní dostupnost a blízkost nákupního a zábavního Centra Černý most. Výhodu dostupnosti stanice metra „Rajská zahrada“ netřeba komentovat. Do Kyjí se dostaneme autobusem od metra za pouhých deset minut a po pár krocích mezi zástavbou nových rodinných domů přijdeme k místu, kde je již vidět samotná stavba. Krátký výšlap do kopce je příslibem nerušeného výhledu z budoucích bytů a skutečné místo stavby široký rozhled do okolí opravdu potvrzuje. Projekt „Panorama Kyje“ je totiž umístěn na „náhorní plošině“ nad stávající zástavbou a výhled je odtud skutečně dokonalý. Většina z šestice nových domů tohoto projektu bude stát na hraně této „plošiny“, a tím mají budoucí majitelé bytů zaručen nerušený výhled v podstatě navěky.

Domy budou mít tři až čtyři nadzemní podlaží s výtahy. Část přízemních bytů bude mít předzahrádky, takže majitelé těchto bytů budou mít pocit bydlení jako v rodinném domu se zahradou. Výhledu si však užijí všichni noví obyvatelé tohoto projektu, protože balkony nebo terasy jsou součástí každého bytu. Nejkrásnější výhled bude právě z rozlehlých teras bytů umístěných v posledním podlaží, kde si budete moci dopřát ničím nerušený rozhled do všech světových stran.

Nabídka bydlení v takové lokalitě jako je „Panorama Kyje“ je více než lákavá a každého určitě zajímá jaké byty a v jakém standardu nabízí. Jednoduše řečeno - Ekospol nabízí byty všech kategorií a standard je v porovnání s cenami bytů velmi vysoký. Všechny byty mají již v základní ceně plovoucí laminátové podlahy v obývacím pokoji, obložkové zárubně, dlažby v prostoru předsíně a kuchyňského koutu, je připravena strukturovaná kabeláž, která umožňuje rozvod kabelové televize a vysokorychlostního internetu do každé obytné místnosti nebo je díky ní dokonce možné zřízení domácí počítačové sítě. Přípravu pro napojení pračky a myčky již každý považuje za samozřejmost. Milým překvapením je ale možnost výběru tří barevných variant obkladů a dlažeb do koupelen a WC již ve standardu, akrylátové vany nebo možnost výběru z dalších osmi variant koupelen za zvýhodněnou cenu jako nadstandard. Nabídka nadstandardu je v Ekospolu opravdu bohatá. Výběr je i z několika řad vodovodních baterií, zařizovacích předmětů, koberců, dřevěných podlah, dveří a dalších materiálů. O tom, že Ekospol myslí i na bezpečnost, svědčí nejen bezpečnostní vstupní dveře do bytů a bezpečnostní skla oken u přízemních bytů, ale i samozamykací zámky u vstupních dveří do domů.

Jedna skutečnost je však překvapením. Výstavba projektu „Panorama Kyje“ byla zahájena před dvěma měsíci a z celkového počtu 221 bytů je již více než 60% prodáno. Vlastně to ani není takové překvapení, pokud si přečteme hlavní motto Ekospolu „Nejprodávanější byty evropské kvality v Praze“.
17.07.2008 | PR - Ekospol

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444