Ekospol zahájil prodej bytového areálu PATRIA Letňany

Developerská společnost EKOSPOL a.s., zahájila v březnu prodej dalšího atraktivního bytového projektu pod názvem PATRIA LETŇANY. Ve dvou viladomech s atypickým architektonickým řešením střech se nachází celkově 56 bytů.

Podkrovní byty mají velké atraktivní terasy a byty v přízemí žádané předzahrádky o rozloze cca 100 m2. Spojení výborné občanské vybavenosti a klidného rezidenčního prostředí přinese klientům bydlení v evropském standardu. V roce 2007/2008 bude dokončeno metro „C“, které zdejším obyvatelům zajistí spojení s centrem Prahy do 7 minut. Hlavní motto společnosti „Nejlevnější byty evropské kvality v Praze“ se potvrzuje i v tomto projektu. Za první týden se prodalo již 20 % bytů a o ostatní je obrovský zájem (celkově je již 70 % bytů rezervovaných)
Stavební práce na bytovým areálu Boloňská úspěšně pokračují. V projektu v atraktivní lokalitě v blízkosti lesoparku, Hostivařské přehrady a s vynikající dopravní dostupnosti centra Prahy najde svůj domov 276 rodin. Ke konci března bylo prodáno již 85 % bytů a na zbývající byty jsou pořadníky. Klienti zde ocení nejen vynikající lokalitu, ale také výhodnou cenu bytů začínající na 26.000Kč/m2 a garážových stání v ceně od 55.000,-Kč. Ekospol pro všechny majitele bytů nabízí již tradičně jako dárek ZDARMA sklípek v hodnotě 60 000 Kč.
Většina klientů Ekospolu velmi oceňuje a využívá k financováni bytů Hypotéku Ekospol která je označována jako nejvýhodnější hypotéka na trhu. Při využití Hypotéky Ekospol je možné financovat až 100% ceny bytu hypotečním úvěrem, nedochází k navýšení základní ceny bytu oproti základnímu platebnímu kalendáři a jen u Hypotéky Ekospol lze odložit veškeré platby hypotéky až po nastěhování. To ocení zejména klienti kteří do doby dokončení projektu bydlí v pronajatých bytech s tržním nájemným a splátky hypotéky v průběhu výstavby by nepřiměřeně zatěžovali jejich rozpočet.

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444