Ekologická novinka mezi izolacemi

Nový vzhled a výjimečné vlastnosti nabízí izolace MAGMARELAX® ECO

Společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. pro letošní zimu představila novinku v zateplováních technologiích, která nabízí nadstandardní vlastnosti a překvapuje svým vzhledem, MAGMARELAX® ECO. „Jedná se revoluční řadu minerální izolace, která klade důraz na všechny stránky ekologie a navíc má netradiční bílou barvu, která ukazuje na čistotu materiálu a vysoký standard,“ uvádí Ing. Radim Vaněk, jednatel společnosti, která je výhradním dodavatelem MAGMARELAXu® ECO.

MAGMARELAX® ECO obsahuje přírodní pojiva z rychle se obnovujících organických látek, které neobsahují fenoly a akryláty jako izolační materiály vyráběné z ropného základu. Izolace je příjemná na dotyk, nezapáchá a vyznačuje se nižší prašností. Dalšími žádanými vlastnostmi této izolace je nehořlavost a odolnost proti plísním a vlhkosti. „Domníváme se, že je důležité klást důraz na celý systém zateplování. Nejen výsledek by měl šetřit energie a tím přispívat k ochraně životního prostředí, ale také samotný materiál by měl mít vysoký ekologický standard,“ říká Vaněk.

Nová foukaná minerální vlna MAGMARELAX® ECO je vhodná zejména pro zateplování podlahy na půdě. Zateplování pomocí Magmarelaxu® ECO je hotové během 3-5 hodin, aniž byste museli vystěhovat prostor nebo nějak výrazně narušovat chod svojí domácnosti. Pro nafoukání izolace stačí totiž několik otvorů. Je možné ji foukat také na otevřené plochy. Dalšími žádanými vlastnostmi této izolace je nehořlavost a odolnost proti plísním a vlhkosti. Foukaná technologie zaručí, že se izolační materiál dostane opravdu všude a dokáže vyplnit všechny mezery či skuliny.

Obr.: Světová novinka - bílá ekologická minerální izolace MAGMARELAX ECO

V čem je MAGMARELAX® ECO výjimečný

  • zcela nový vzhled - bílá barva demonstruje čistotu materiálu a jeho vysoký standard
  • pojivo nové generace - namísto ropného základu se používá přírodní pojivo z rychle se  obnovujících organických látek bez obsahu fenolů a akrylátů. Díky nižší energetické náročnosti při výrobě je technologie šetrnější k přírodě
  • nižší prašnost - 15mg/m3
  • příjemnější na dotyk – více než minerální desky
  • bez zápachu
  • vysoký ekologický standard – MAGMARELAX® ECO se vyznačuje vysokým stupněm ekologické udržitelnosti, jakého dosud nebylo dosaženo. Tento produkt zlepšuje vnitřní kvalitu vzduchu a přispívá k ochraně životního prostředí

Co můžete očekávat od zateplení systémem MAGMARELAX

  • Bude se Vám lépe bydlet, v teple, bez plísní a zbytečného běhání do kotelny
  • Vaše investice se Vám rychle vrátí (běžně do 3-5 let)
  • Izolováním Vás zdržíme jen na chvilku (např. zateplení rodinného domu kolem 5 hodin)
  • Půdu není třeba vyklízet, postačí několik otvorů napříč trámy v podlaze půdy
  • Nepřiděláme Vám práci s úklidem, po realizaci zůstává objekt čistý
  • Neomezíme provoz objektu, izolujeme za plného provozu

Jak postupovat pokud se chcete dozvědět více, nebo si tuto izolaci pořídit

Výhradním dodavatelem systému foukané minerální vlny MAGMARELAX® ECO u nás je společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o., která se specializuje na úsporu energií a izolace. „Posláním naší firmy je šetřit energii a tím i peníze našich zákazníkům a životní prostředí. V tomhle ohledu MAGMARELAX® ECO nastavuje vyšší laťku na trhu izolačních materiálů,“ dodává Ing. Radim Vaněk, jednatel společnosti IP Izolace Polná.

Více informací získáte na www.ippolna.cz.
31.01.2011
  • IP Polná s.r.o.

    Společnost IP Polná je rodinná firma s více než 27letou tradicí tvořena týmem zkušených stavebních odborníků a energetických specialistů. Posláním společnosti je šetřit energii a pracovat vždy odborně s použitím těch nejkvalitnějších surovin. Za dobu své působnosti společnost zateplila více než 27 400 rodinných domů, zrevitalizovala přes 1 100 bytových domů a pomohla desítkám měst a obcím. Od roku 2012 se také věnuje developerské činnosti zabývající se novým moderním bydlením v centru Prahy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444