Efektivní vytápění a příprava teplé vody díky kotli Bosch Condens 8700i W

Nový nástěnný plynový kondenzační kotel Condens 8700i W od společnosti Bosch je vhodný jak pro modernizaci, tak do novostavby.

Výhody na první pohled:

  •  možnost kombinovaného provedení s průtokovým ohřevem vody nebo varianta pouze pro vytápění, ke které lze připojit nepřímo ohřívaný zásobník
  • vysoký komfort teplé užitkové vody 
  •  jednoduchá a rychlá instalace díky montáži v jednom kroku
  •  fascinující design v bílém a černém provedení
  •  snadná obsluha díky barevnému displeji s dotykovým ovládáním 
  •  bezdrátové propojení s chytrou regulací Bosch CT 200 a aplikací EasyControl pomocí modulu Control Key
 
S modelem Bosch Condens 8700i W představuje společnost Bosch nový nástěnný plynový kondenzační kotel pro byty a rodinné domy. Kotel je vhodný pro vytápění a přípravu teplé vody buď průtokovým ohřevem nebo v připojeném zásobníku a zajišťuje vysoký komfort teplé vody. Díky modulačnímu rozsahu 1:10 je výkon hořáku kotle Condens 8700i W bezproblémově přizpůsoben aktuálním požadavkům tepla a aktuální potřebě teplé vody. S topným výkonem až 30 kW a výkonem pro přípravu teplé vody až 35 kW je Condens 8700i WT vhodný pro širokou škálu instalací. 

 

Jednoduchá obsluha díky aplikaci EasyControl

Chytré funkce a bezdrátové připojení kotle Condens 8700i W k inteligentní regulaci CT 200 EasyControl umožňují pohodlný individuální provoz a usnadňují ovládání celého topného systému. Aplikace EasyControl pak umožňuje uživatelům ovládat systém pomocí chytrého telefonu nebo tabletu i mimo domov a šetřit tak energii.
 

Rychlá instalace a jednoduchá údržba

Nový kotel Condens 8700i W umožňuje rychlou a snadnou instalaci. Údržba kotle je také jednoduchá: ke kotli se instalatér dostane rychle a přímo díky snadno odnímatelným bočnicím, přední kryt zařízení lze snadno sejmout uvolněním jediného šroubu. Díky tomu je zařízení a celá hydraulika optimálně přístupná. Kotel Condens 8700i W se navíc vyznačuje elegantní přední částí a zaoblenými hranami moderního designu Bosch. 
 
Společnost Bosch nabízí snadná a intuitivní řešení vytápěcích technologií pro domov dneška i pro budoucnost. Ta zahrnují efektivní, ekologická, na budoucnost zaměřená řešení vytápění a ohřevu vody, jako jsou plynové kondenzační kotle, tepelná čerpadla a solární systémy. Tyto výrobky vynikají díky své jednoduchosti při projektování, instalaci i provozu a díky svému originálnímu osobitému designu. 
 
Více informací na www.bosch-vytapeni.cz
 
Video dostupné zde!

31.03.2021 | PR
  • Bosch Termotechnika s.r.o., obchodní divize Bosch Junkers

    Společnost Bosch Termotechnika nabízí ve svém portfoliu i výrobky z oblasti vytápění, chlazení a přípravy teplé vody, které ohromí německou kvalitou, technickou vyspělostí, perfektním zpracováním a v neposlední řadě fascinujícím designem. Své začátky v tomto oboru spojila již před více než 120 let s osvědčenou značkou Junkers, od roku 2015 nesou všechny nové výrobky označení Bosch.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444