ETA, výkonné vysavače s bohatým příslušenstvím

Potřebujete vysavač s extra silným výkonem? Nebo, chcete vysávat a mít doma stylového pomocníka s   bohatým příslušenstvím a nějakou tou vychytávkou navíc? ETA ve svém portfoliu produktů z kategorie vysavačů nabízí jedinečné produkty pro úklid vašeho domova – ETA Belo a ETA Novel.

Sáčkový vysavač ETA Belo
ETA Belo, silný výkon a vychytávka navíc

Prémiový sáčkový vysavač ETA Belo s úsporným ECO motorem a vysokým sacím výkonem 450W, je standardně vybaven rotační parketovou hubicí na tvrdé podlahy. Tato hubice s rotačním kartáčem zabrání poškrábání podlahy, nepříjemnému hluku při vysávání a poradí si i s úklidem rohů a zákoutí. Otočná hubice Diestro vám zase usnadní úklid úzkých prostor a sama se díky pohyblivému kloubu o 180° přizpůsobí terénu, aniž byste měnili směr jízdy vysavače.

Vysavač ETA Belo, navíc nabízí variabilní příslušenství Premium Clean. Je to unikátní a jedinečné vybavení se širokou škálou hubic a multihubic pro nejrůznější povrchy. V nabídce Premium Clean naleznete hubice k vyčištění např. stěn, pohovek, úzkých štěrbin radiátorů, prachu v knihách, počítačových klávesnic a stropů.

Jednou z praktických výhod u Bela je dálkové infračervené ovládání na držadle, které celé použití vysavače velmi zjednoduší a ušetří vám to časté nepohodlné ohýbání k vysavači. Samozřejmostí jsou vychytávky jako např. systém Soft start zajišťující plynulý náběh motoru, a tak nezatěžujete nadměrně elektrickou síť. Sami si zvolíte sílu sacího výkonu regulací a oceníte sáček Unibag, který je 100% hygienický a s dostatečným objemem 2,5l. Signalizace vysavače vás sama upozorní, kdy je sáček plný a je třeba ho vyměnit.

Belo, jako velmi praktický vysavač, oceníte v domácnosti s malými dětmi, protože jeho další předností je tichý chod. Hepafiltrační systém zajistí, že se vám doma při vysávání nevíří nečistoty a alergický prach. Eco motor dodržuje veškeré zásady ekologického vysávání a celková konstrukce s měkčenými pojezdovými kolečky zaručí skvělou manipulaci bez známky námahy. Prodloužená záruka na vysavač ETA Belo je 5 let.
ETA Novel, sáčkový vysavač do každé domácnosti

Sáčkový vysavač ETA Novel
Sáčkový vysavač ETA Novel je moderní vysavač do každé domácnosti. Ve dvou barevných kombinacích nabízí kvalitu a účinnost pro různé typy podlahových povrchů. Jednoduché ovládání, inovativní design a variabilní příslušenství to je vysavač Novel s prodlouženou zárukou na 5 let.
Úsporný ECO motor, Systém "Soft start" pro plynulý rozběh motoru, elektronická regulace sacího výkonu, to jsou funkce, které jistě oceníte při jeho používání.

Kovová teleskopická sací trubice a délka přívodního kabelu zaručují, že se dostanete i do hůře přístupných míst ve vašem bytě. Výhodou je nízká úroveň hluku, díky níž nebude vysávání rušivé. Měkčená kolečka a nástavec na tvrdé podlahy, které nepoškrábou podlahový povrch, to jsou další výhody tohoto vysavače. Kvalitní hepafiltrace zajistí dokonale čisté vysávání.

www.eta.cz
15.04.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444