Ekonomické stavby a G SERVIS jsou partnery

Program Rychlé řešení od Ekonomických staveb rozšiřuje svou nabídku

Společnost Ekonomické stavby (ES), přední výrobce zděných rodinných domů v České republice a na Slovensku, navázala spolupráci se společností G SERVIS, která je nejvýznamnějším českým dodavatelem projektových řešení.

Spolupráce těchto dvou významných společností se pak nejvíce odráží v programu Rychlé řešení, který Ekonomické stavby nabízí svým klientům. Nově tak zájemci o stavbu domu mohou vybírat nejen z nabídky domů Ekonomických staveb, ale mají k dispozici také dalších 676 projektových řešení rodinných domů společnosti G SERVIS. Kompletní nabídku domů je možné shlédnout v katalogu či na internetových stránkách obou společností. Vybraný projekt získá klient v rámci programu Rychlé řešení zdarma, včetně umístění na pozemek, napojení na inženýrské sítě a vyřízení stavebního povolení.

„Neustále se snažíme vylepšovat služby, které našim zákazníkům nabízíme. Spolupráce se společností G SERVIS je tak dalším krokem, který klientům znatelně rozšíří možnosti při výběru jejich nového rodinného domu,“ říká David Mencl, generální ředitel společnosti Ekonomické stavby.

Program RYCHLÉ ŘEŠENÍ je určen zejména těm, kteří si přejí mít svůj dům co nejrychleji. V rámci programu se využívá již existujících projektů, a proto se celková doba přípravy stavby zkracuje na pouhé 3 měsíce. Celá realizace domu pak ve výsledku trvá jen devět měsíců, po kterých se klienti již mohou nastěhovat do svého domu. Program je také možné kombinovat s dalšími programy, které Ekonomické stavby nabízejí - např. MLADÁ RODINA či CESTA.

 

O společnosti Ekonomické stavby
Ekonomické stavby jsou předním výrobcem zděných rodinných domů, který každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Už od počátku své činnosti se zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky služeb, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá.
Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb – od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci – a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který vždy nabízí něco navíc.
Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz.

 

O společnosti G SERVIS
G SERVIS je nejvýznamnějším dodavatelem projektů rodinných domů v České republice. V současnosti nabízí celkem 676 originálních projektových řešení různých typů, velikostí i kategorií – od levnějších až po nadstandardní rodinná sídla. Velký úspěch těchto projektů spočívá v jejich kvalitě, rychlosti dodávky a v nízké ceně. Společnost G SERVIS se snaží ulehčit klientům od veškerých starostí a rizik spojených s přípravou a vlastní realizací stavby rodinného domu a poskytnout vysokou kvalitu služeb za příznivou cenu. G SERVIS je společnost, která se snaží respektovat osobní přání a nároky svých zákazníků, proto projekty rodinných domů přizpůsobují jejich individuálním požadavkům.
Více informací na www.vybersidum.cz.

27.08.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444