EGGER Pro - laminátové podlahy 21. století

V roce 2021 nastal velký boom ve výstavbě rodinných domů, což vytvořilo i vyšší poptávku po podlahových krytinách. Dalo by se říct, že ty se už vyvinuly téměř k úplné dokonalosti, trendy a zákaznické požadavky si však žádají neustále hledání nových technologických postupů, materiálů a dekorů.

Pokud chce výrobce na trhu obstát, musí být právě jeho podlahy ty nejlepší, které lze zákazníkům nabídnout. Přesně o to se úspěšně snaží tyrolský výrobce Egger se svou kolekcí podlahových krytin EGGER PRO, které najdete mimo jiné v prodejnách firmy Supellex.

EGGER PRO
je kolekce laminátových podlah, která se skládá celkem ze tří jednotlivých kolekcí. Těmi jsou kolekce PRO Laminát, PRO Comfort a PRO Design, z nichž každá má své specifické vlastnosti. Celkově v roce 2021 zažívají laminátové podlahy velký boom, a to jednak kvůli své praktické stránce. V dnešní době je však velmi důležitým prvkem při výběru i kvalita a design, což tyto kolekce naprosto splňují. Nabídka je široká. Od dekorů napodobujících například kámen, přes několik autenticky vyhlížejících dekorů dřeva, až po některé více abstraktní a moderní kousky. Základem každého domu i bytu je vždy dobře zvolená podlaha, která tvoří základnu pro zbytek vybavení. Díky těmto podlahám se stane z každého příbytku útulné, praktické a vřelé útočiště. Jsou vhodné do všech místností a fantasii se meze nekladou.



Kolekce PRO Laminát

Tato kolekce PRO Laminát, ač se může zdát jako základní nabízí mnoho výhod a využití. Velkým plus je v tomto případě dlouhá životnost, kterou zajišťují vhodně vybrané materiály a robustnost laminátu, kterou jen tak něco nepoškodí. Podlahy byly vyvinuty tak, aby odpuzovaly vlhkost a případné nečistoty, jsou tedy velmi snadno udržovatelné a díky povrchu z melaminové pryskyřice jsou i antibakteriální. Při použití v místnostech se fantazii meze nekladou. Ať už tedy mají najít využití v obývacím pokoji, či v kuchyni, vždy dokonale splní svůj účel. Některé typy lze dokonce položit i na podlahové vytápění a při pokládce koupelny je možné zvolit řadu Aqua+, která navíc odpuzuje vlhkost. Ekologické duše potěší fakt, že podlahy jsou z 86% vyrobeny obnovitelných zdrojů.
 

Kolekce PRO Comfort

Pro pocit naprosté pohody a komfortu je nejlepší sáhnout právě do této kolekce PRO Comfort. Korková vrstva zajišťuje nekonečný pocit pohody už při prvním šlápnutí a je podlaha je navíc příjemně teplá, je tedy ideální i do místností s chladnější podlahou. Tato podlaha udělá radost i sousedům. Tlumí totiž kročejový hluk, což oceníte zejména v přítomnosti dětí nebo zvířat. Je tedy ideálním společníkem pro tichý a klidný život. Stejně jako předchozí kolekce se i tato z 86 % skládá z obnovitelných materiálů a neobsahují PVC, jsou tedy k přírodě velmi šetrné. Výběr dekorů je bohatý a pestrý.

 

Kolekce PRO Design

Trochu toho stylu a moderní nádech vnese do domácnosti kolekce PRO Design, která se nabízí v mnoha atraktivních a stylových dekorech, zároveň však působí velice přirozeně a autenticky, ať už se jedná o kámen nebo dřevo. Povrch je vodotěsný a jen tak nějaká skvrnka na něm stopy nezanechá. Kročejový hluk zde také pohlcuje korková vrstva. Praktické jsou podlahy v tom, že pokud na ně například dítě něco vylije a vy si toho nevšimnete, povrch tuto zátěž vydrží až 72 hodin, což ocení každá hospodyňka. Není nic lepšího než spojení krásy a praktičnosti v jedno.
 
Pokládka všech zmíněných podlah je v zásadě velmi jednoduchá. Díky click systému je instalace podobná jako u klasické plovoucí podlahy. Tento systém zaručuje vysokou těsnost mezi jednotlivými spoji, na čemž záleží i výsledná výdrž podlahové krytiny. Podlahy jsou navíc dostupné pouze u specializovaného prodejce, který pomůže s výběrem a poskytne všechny nezbytné informace. A není nic snazšího, než se na podlahu podívat osobně a udělat si o vzhledu a materiálu živý obrázek. Všechny kolekce jsou dostupné ve všech Showroomech firmy Supellex, kde se vám dostane všech potřebných rad od zkušeného personálu. Tyto showroomy najdete ve většině větších měst v České republice. Konkrétní výpis showroomů najdete na stránkách www.supellex.cz.
22.11.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444