Dvoubarevné a překryvné dveřní výplně VP trend

Pro letošní rok představila firma VP trend několik novinek ve svém sortimentu, z nichž nejvýraznější jsou dvoubarevné dveřní výplně. Barva ani barevné složení není nijak pevně určeno, takže zákazník může kombinovat barvy a (dřevo)dekory podle vlastního přání. Úspěšným produktem pak i nadále zůstávají překryvné hliníko-plastové výplně, určené pro plastové vchodové dveře.

Dvoubarevné dveřní výplně jsou vyráběny ve vsazovaném i v jednostranně překryvném (jednostranně překrývající rám dveřního křídla) provedení a používají se do plastových a hliníkových vchodových dveří. Druhy ornamentních skel do prosklených částí jsou volitelné podle přání zákazníka.

Vnější pohledovou stranu výplní – bez ohledu na to, zda se jedná o vsazované, nebo překryvné provedení – tvoří hliník. Tloušťka hliníku pro vsazované provedení činí 1,5 mm, pro překryvné provedení 2 mm. Vnitřní pohledovou stranu výplní tvoří hladký netvarovaný plast (ABS) o tloušťce 2,0 mm, jehož vnější vrstvou je buď akrylát (PMMA), nebo dekorativní fólie. U výplní pro hliníkové dveře může být na vnitřní straně plast nahrazen 1,5 mm hliníkovým plechem.

Modely výplní K101 až K112 mají v základním provedení zahrnut dvojbarevně kombinovaný povrch vnější strany (RAL-barvy, dekorativní fólie), v závislosti na typu výplně se dvěma nebo třemi barevnými poli. Součástí povrchu výplní jsou ozdobné pásky z nerezové oceli o šířce 40 mm a tloušťce 0,6 mm. Jakou barevnou kombinaci si zákazník firmy VP trend nakonec vybere, záleží jen a pouze na něm.
Překryvné dveřní výplně řady „K“
Mnoho spokojených zákazníků si získaly překryvné hliníko-plastové dveřní výplně, určené pro překrytí dveřního křídla u plastových vchodových dveří. Díky moderním a jednoduchým tvarům jejich obliba stále roste. Technologie montáže je dlouhodobě osvědčená, shodná s montáží hliníkových překryvných výplní, které firma VP trend úspěšně prodává na tuzemském i zahraničním trhu již řadu let.

Vnější pohledovou stranu překryvné dveřní výplně tvoří 2 mm silná hliníková deska potažená (renolitovou) fólií, případně lakovaná RAL barvou, vnitřní stranu deska plastová (ABS). Jádro výplně tvoří extrudovaný polystyren (XPS). Použitím hliníkového plechu na vnější straně výplně je technicky zcela vyloučeno riziko prohýbání či zvlnění vlivem zimy, tepla atd.

V tzv. hliníko-plastové jednostranně překryvné variantě lze objednávat všechny výplně firmy VP trend z modelové řady „K“, kterou tvoří více než 40 typů v mnoha různých provedeních. Nabídka (dřevo)dekorů pro vnější i vnitřní stranu překryvné výplně odpovídá standardní nabídce firmy VP trend, tedy 28 (dřevo)dekorů a čtyři druhy bílé barvy. Ani toto číslo ale není konečné, desítky dalších dekorů nad rámec standardní nabídky lze dodat po dohodě.

Více informací naleznete na www.vptrend.cz
06.11.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444