Dveře z českého smrkového masivu sluší každému bydlení

Vchodové dveře jsou bránou do vašeho domova. Otevírají váš svět a podle toho by měly vypadat. Jsou tím prvním, co uvidí návštěva, která k vám přijde, i tím, co budete dennodenně vídat vy sami. Udělejte maximum pro to, aby byly vaše dveře úžasné!

Perlou každého rodinného domu, chalupy, chaty, originálního srubu či romantického penziónu jsou vchodové dveře z poctivého dřevěného masivu. Mand CZ má pro vás vstupní dveře ze smrkového masivu, který je navíc český. Na požádání lze vyrobit dveře i z jiné dřeviny, ale český smrk je nestárnoucí klasikou, jež bude vašemu bydlení slušet. Doladit vzhled můžete i díky široké paletě povrchových úprav. Cesta k dřevěným dveřím nikdy nebyla snazší.

V nabídce najdete vstupní dřevěné dveře v EU profilu 68 mm, nebo v profilu 42 mm, které můžete bez problémů osadit do stávající ocelové či jiné zárubně. Dřevěné dveře jsou tedy dodávány standardně bez rámové zárubně, pro dokonalý efekt si ji ale můžete dokoupit.
 

Chcete dřevěné dveře s bočním či horním světlíkem? Mand CZ vám je vyrobí!

S Mand CZ získáte dveře na míru svým požadavkům. Potřebujete atypický rozměr či tvar, díky němuž si v běžně nabízených dveřích nevyberete? Nevadí! Je libo dveře plné, prosklené, s bočním nebo horním světlíkem? Nic není problém. Přijďte se poradit s odborníky do showroomu Mand CZ na Praze 4., kteří pro vás vždy najdou to nejlepší řešení. Můžete využít odborného poradenství a probrat technické detaily i další požadavky. Dovoz dveří a montáž je samozřejmostí! Kromě toho zde lze konzultovat i výběr vhodného kování a cylindrické vložky. Bezpečnost je mimořádně důležitá, proto jsou součástí nabídky také bezpečnostní kování, které budou strážit vše, co je vám drahé. Vždyť od toho tu také vstupní dveře jsou – aby nás chránily.
 
 

Dveře z dřevěného masivu jsou vysoce kvalitní a vydrží věky

Dveře z dřevěného masivu se stanou ozdobou každého domu. Vsaďte na ně a nikdy nebudete litovat. Těšit se z jejich jedinečnosti budou i příští generace. Mezi nespočtem výhod vyniká totiž jejich dlouhá životnost, která vyvažuje možná vyšší počáteční investici. Dřevěné dveře vypadají stále skvěle a nikdy nevyjdou z módy. Drobné vady na kráse, které přichází s časem, se dají snadno opravit, někomu ale nevadí a naopak si užívá přirozeného stárnutí dřeva. A když vás momentální vzhled dveří za pár let omrzí? Dřevěné dveře stačí obrousit a znovu natřít.
 

Smrkové dřevo sice patří k měkkým dřevinám, je však pevné a houževnaté

Dřevěné dveře disponují samy o sobě skvělými funkčními vlastnosti. Kromě vysoké odolnosti je dřevo báječným zvukovým a tepelným izolantem, navíc příliš nesesychá.

O mimořádném přirozeném vzhledu dřeva se není třeba snad ani příliš rozmlouvat. Vždyť dřevo a jeho kresba, to je nadčasový design, jež nikdy nezestárne a vždy bude „in“. Pusťte do svého života kousek přírody a přijďte si prohlédnout smrkové dveře s českým původem na vlastní oči!
30.07.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444