Stylové dveře s vynikajícími užitnými vlastnostmi

Moderní a praktické dveře Rustik představují ideální rovnováhu mezi estetikou a funkčností. Mají stylový lehce rustikální vzhled, ale jsou vyrobeny z novodobých materiálů s dlouhou životností.

Vynikající užitné vlastnosti

Povrchová úprava použitá při výrobě dveří zaručuje vynikající užitné vlastnosti. „Jedná se o PVC fólii, která dokáže dokonale zdůraznit tvarování dveřního křídla a vyznačuje se vysokou odolností proti mechanickému poškození a slunečnímu záření,“ vysvětluje Lumír Kozubík, hlavní manažer firmy SEPOS, která dveře Rustik vyrábí.
 
Detail dveří Rustik, model DIONA, dekor dub sebastian
 
Nemusíte se tedy obávat škrábanců či barevných změn, které bývají u dřevěných materiálů běžné.PVC fólie nepodléhá času a je nenáročná na údržbu - snadno se ošetřuje běžnými čisticími prostředky.

Dveře řady Rustik, model DIONA
Také manipulace s dveřmi Rustik je velmi snadná. Vnitřní výplň homalight je lehčená dřevovláknitá deska, která má jedinečné užitné vlastnosti. „Dveře Rustik jsou lehké, ale zároveň pevné. Navíc dobře tepelně i zvukově izolují,“ doplňuje L. Kozubík.

Lehce rustikální "look"

Lehce rustikální dojem navozuje dřevěný vzhled a střídmé profilování. Dveřní křídlo není hladké, ale profilované. Profilování je řešeno jednou až čtyřmi kazetami. Dveře Rustik se vyrábí v pěti moderních dekorech, od světle šedého až po tmavěhnědý zemitý odstín.

Dveře řady Rustik, model AULIDA
Na výběr jsou dva plné modely a ke každému z nich dvě prosklené varianty s různou mírou prosklení. Díky tomu jimi můžete velice snadno vybavit celý interiér. Prohlédnout i vyzkoušet si je můžete v jedné z prodejen obchodní sítě SEPOS.
 

Dokonalý komplet

Samozřejmostí je možnost dodat dveře společně s obložkovou zárubní (v případě potřeby i obklad původní kovové zárubně, tzv. OKZ). Obložková zárubeň je vyrobena ve stejném dřevodekoru i povrchovém materiálu jako dveře pro dokonalý výsledný efekt.

Dveře řady Rustik jsou ideálním prvkem, který vytvoří z vašeho interiéru příjemný domov. Jsou vhodné například i pro ty, kteří se nabažili experimentů a chtějí se vrátit k ověřenému nadčasovému stylu.

FOTO: SEPOS, spol. s r.o.
05.02.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444