Dům jedním tahem představuje nové nízkoenergetické domy a rozdává projekty ZDARMA

Dům jedním tahem (DJT) nabízí již více než 20 let českým zákazníkům stavbu kvalitních montovaných rodinných domů z lehkého keramického betonu. Kromě mnoha výhod, které tento jedinečný materiál i stavební technologie přináší, nabízí DJT svým zákazníkům typový projekt zdarma.

Domy jedním tahem se montují za pomoci jeřábu z velkoplošných dílců z lehkého keramického betonu. Díky této stavebnicové technologii je na připravené základové desce hrubá stavba domu hotová za 1 až 2 dny. Vyladěná technologie zamezuje vzniku technologických chyb a rychlost výstavby zase pomáhá šetřit stavební náklady. Keramický materiál zase přináší dlouhou životnost, dobré tepelněizolační vlastnosti a příjemné vnitřní klima v zimě i v létě.

 

Dům k dokončení

Po dokončení hrubé stavby přichází na řadu montáž krovu a volitelně také komínu, položení střešní krytiny, instalace okapů, okenních výplní a dveří. Přibližně za 2 měsíce od zahájení výstavby je připravený dům k předání v tzv. fázi “domu k dokončení”. Technologicky nejnáročnější část výstavby je hotová s plnou zárukou výrobce a dokončení si může majitel řídit podle svých časových a finančních možností svépomocí.

 

Rychlejší a levnější finalizace domu

Na rozdíl od konkurenčních stavebních technologií je dokončení Domu jedním tahem o něco jednodušší a levnější.  Dílce jsou totiž připraveny z výroby již včetně kompletního vytrubkování a krabiček pro elektroinstalaci, prostupů a drážek pro rozvody vody i kanalizace a v případě patrových domů také prostupů pro rozvod vzduchotechniky. Značné urychlení při dokončování domu přináší i stěny hladké od formy, na které lze místo klasických omítek použít omítky sádrové. A protože celá výstavba zahrnuje jen malé množství mokrých procesů, lze se nastěhovat hned, jak zaklapnete dveře za posledním řemeslníkem, což může být už půl roku od zahájení stavebních prací. Nemusíte čekat, až stavba takzvaně vymrzne přes zimu.

 

Typový projekt nízkoenergetického domu zdarma

Kompletní typový projekt domu získáte při objednávce domu zdarma. V rámci mimořádné nabídky můžete získat nyní také Průkaz energetické náročnosti budovy. Celkem tak lze ušetřit 55.510 Kč. Všechny projekty jsou výsledkem mnohaletých zkušeností týmu projektantů, obchodně-technických poradců i řemeslníků. Zahrnují nejčastější požadavky zákazníků a plně odpovídají aktuálním legislativním normám. 
 

On-line katalog nebo tištěný do schránky zdarma

Nahlédněte do nového katalogu, který obsahuje 20 domů v nízkoenergetickém standardu. Najdete ho na webu www.dumjednimtahem.cz, nebo si ho můžete nechat zdarma poslat v tištěné podobě poštou. Stačí na stejném webu vyplnit krátký formulář a počkat několik dnů na jeho doručení.
19.04.2022 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444