Dubové podlahy jako symbol elegance a klasiky

Moderní interiér s  kazetovou mozaikou

Moderní interiér s kazetovou mozaikou

Pokud se budeme bavit o dubových podlahách obecně, jenom těžko bychom u této podlahové krytiny našli něco nového, co tu ještě nebylo. Podlaha však nemusí být jen prkna. Kazetové mozaiky a atypické stromečky Chevron zaujmou na první pohled svým jedinečným designem a vytvoří z každého interiéru vyjímečný prostor.

Použití těchto podlah je značně široké a jejich výrobce Empiri Wood Design je používá nejenom při obnově starých zámků, kostelů a historických prostor, ale také v nových moderních obydlích, kde jejich krása vynikne ve spojení elegance s klasikou. Konstrukce obou typů těchto podlah je vhodná pro podlahové vytápění.

Kazetové parkety (mozaikové parkety, dřevěné kazety, mozaikové kazety atd.) jsou vyráběny v mnoha vzorech, dřevinách a povrchových úpravách. Většinu z nich si lze prohlédnout na stránkách www.empiri-exclusive.com nebo na www.empiri.cz.

Navzdory vysoké kvalitě a luxusnímu vzhledu se nejedná o podlahy, které by byly několikanásobně dražší než klasická dubová prkna. Jejich ceny začínají už na 1.400 Kč/m2 bez DPH. Jsou určeny pro zákazníky, kteří chtějí něco odlišného, atypického, něco, co v interiéru nezapadne. Realizace podlah provádí Empiri Wood Design od prvotní konzultace až po výrobu a pokládku.

Nyní například díky velkým formátům vzorů o velikosti jedné desky až 75 cm, má celý vzor velikost 150 cm. Pokud chce zákazník menší, jednoduše se vyrobí požadovaný rozměr dle velikosti plochy. Další inovací, díky které si kazetové mozaiky našly cestu i do moderních novostaveb je zkosená hrana po obvodu každé lamely, čímž více vynikne vzor a podlaha působí moderním vzhledem.
 
Klasický interiér s kazetovou mozaikou
 
To samé se týká i čím dál tím více oblíbeného francouzského stromečku "Chevron". Obliba tohoto typu dubové podlahy v poslední době strmě vzrůstá a to opět z několika důvodů.

  • Podlahy jsou vyráběny jak v masivní, tak i vrstvené konstrukci, která je vhodná na podlahové vytápění.
  • Vybírat si lze z několika barevných variant a povrchových úprav.
  • Dodávka v hotovém dílci, kde je již složeno 5 lamel dohromady a proto není montáž o nic komplikovanější, než u klasických dubových prken.
  • Zákazník si může zvolit nejenom dřevinu, ale i její třídění, podle toho, jestli chce více či méně rustikální vzhled.


Dub natur, jemný kartáč, fáze, přírodní olej – CHEVRON
24.04.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444