Druhá Romance

Další projekt Skanska v Uhříněvsi

Po úspěšném projektu Romance I společnost Skanska nyní pod názvem Romance II připravuje v Praze 22 – Uhříněvsi 133 nových bytů, které vyrostou mezi ulicemi K Netlukám a K Uhříněvsi. Architektonické řešení sedmipatrového bytového domu A  maximálně respektuje charakter lokality a zároveň je originální a moderní.

Byty v dispozicích 2+kk až 4+kk v cenách od třiceti tisíc korun za metr čtvereční  bez DPH začala v těchto dnech nabízet Realitní kancelář Skanska. Městská část Uhříněves patří mezi dynamicky se rozvíjející rezidenční čtvrti hlavního města, které snoubí výhody příměstské čtvrti a moderního životního stylu.


„Rádi bychom navázali na velmi úspěšný projekt Romance I, který nabídl 237 bytů a všechny jsou již k dnešnímu dni prodány. Bytové domy Romance II vychází vstříc všem, kteří touží po cenově dostupném bydlení v Praze, avšak stranou od městského ruchu,“ říká Petr Fanta, ředitel Divize Project Development.

Projekt Romance II je koncipován tak, aby přirozeně rozšířil stávající zástavbu. Bytový dům A je prvním objektem a vstupní dominantou do lokality. Navazující výstavba dalších domů bude co do výšky zástavby postupně ustupující.

Okolní příroda, procházkové komunikace a nedaleké vodní plochy Markéta a Podleský rybník skýtají bezpočet možností, jak trávit volný čas a chvilky odpočinku. V rámci výstavby Romance II vznikne dům s označením A, který bude mít celkem sedm nadzemních a jedno podzemní podlaží. V suterénních prostorách budou parkovací místa – celkem 135 a sklepní kóje. V nadzemních podlažích pak budou byty v dispozici od 2+kk do 3+kk s lodžiemi nebo balkony. Největší bytové jednotky 4+kk budou situovány pouze v nejvyšším podlaží a  budou mít ustupující terasy. Budova bude rozdělena do čtyř sekcí, jež budou vzájemně propojené v úrovni podzemního podlaží.

Všechny bytové jednotky budou mít ve standardu plastová okna, na podlahách v obytných místnostech standardní podlahovou krytinu, v koupelnách a na toaletách bude keramická dlažba. Samozřejmostí jsou také protipožární vstupní dveře do všech bytů s bezpečnostním kováním. 

Městská část Praha – Uhříněves poskytuje veškerou občanskou vybavenost. Příznivci velkých nákupů pak mohou využít nedaleká nákupní a zábavní centra v Průhonicích a Štěrboholích. Spojení s centrem Prahy zajišťují pravidelné autobusové linky na stanici Skalka, nedaleko je nájezd na dálnici D1 Průhonice.

Základní údaje o projektu:
Název: Bytové domy Romance II, 1. etapa
Lokalita: Praha 22 – Uhříněves
Developer: Skanska CZ, Divize Project Development
Architekt: ADR  s.r.o. a KOSI s.r.o.
Předpokládaná doba výstavby: léto 2007 – zima 2008
Počet bytů: 133
Počet parkovacích míst: 135
21.03.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444