Dřezy BLANCO vám efektivně rozšíří kuchyňskou pracovní plochu

Dřez BLANCO COLLECTIS 6S, baterie BLANCO AVONA-S

Dřez BLANCO COLLECTIS 6S, baterie BLANCO AVONA-S

Při vývoji nových modelů dřezů vycházejí designeři ve firmě BLANCO ze studií, podle kterých se až 60% činností při přípravě pokrmů v kuchyni odehrává v bezprostřední blízkosti dřezu. Tomu se pak snaží přizpůsobit i jejich ergonomické řešení. Promyšlené příslušenství dřezů - posuvné krájecí desky z různých materiálů (tvrzené sklo, masivní dřevo, kompozit s dýhou) a různé víceúčelové nerezové misky - zvyšuje užitné vlastnosti dřezů a celkově usnadňuje a zefektivňuje práci v kuchyni.


Dřez BLANCO ETAGON 500 IF/A nerez hedvábný lesk
 
Jedním z příkladů takového řešení jsou například i tzv. víceúrovňové – „etážové“ dřezy řady BLANCO ETAGON, které mají ve vaničce dřezu integrovaný „schůdek“ a vkládací kolejničky z nerezové oceli. Díky tomu lze dřez využívat současně ve třech úrovních. K dispozici jsou tyto dřezy v provedení pro zabudování do roviny a pod pracovní desku.
 
Dřezy BLANCO ETAGON jsou k dispozici v nerezu  i v deseti barvách z materiálu SILGRANIT®PuraDur®.


Dřez BLANCO ZENAR XL 6 S DampfgarPlus
 
Zastáncům zdravého stravování a příznivcům vaření v páře je určen dřez BLANCO ZENAR XL 6 S DampfgarPlus. Součástí tohoto dřezu jsou děrované nerezové gastronádoby, které lze zavěsit přímo do dřezu. Dodávané gastronádoby jsou kompatibilní s parními troubami renomovaných značek.
 
Koncepce dřezu umožňuje zpracovávat suroviny určené k vaření přímo na dřezu a vkládat je do těchto gastronádob. Gastronádoby se pak jednoduše přenesou rovnou do parní trouby. Tím odpadá neefektivní přendávání pokrmů z nádoby do nádoby.
 
 
 
Zajímavě řešeným dřezem je i letošní novinka – granitový dřez COLLECTIS 6 S. Součástí dřezu je plastová nádobka s víčkem na bioodpad. Nádobka je kompatibilní s košovým systémem na třídění odpadu BLANCO SELECT.
 
Granitový dřez COLLECTIS 6 S
 
Německá firma BLANCO je předním světovým výrobcem kuchyňských dřezů, dřezových baterií a systémů pro třídění odpadů v domácnostech. Sortiment  firmy BLANCO tvoří široká nabídka  dřezů vyráběných  z klasické nerezové oceli, z kompozitních materiálů na bázi přírodní křemičité žuly (pod obchodním označením SILGRANIT®PuraDur®)  i z keramiky.

Výhradním dovozcem těchto výrobků pro Českou republiku je firma ANCOR CZ, s.r.o. se sídlem v Praze 9 – Horních Počernicích. Kromě vedení firmy se tu nachází sklady, školicí a servisní středisko a také bohatě vybavená, veřejnosti přístupná vzorkovna.
24.09.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444