Dřevěná postel je krásná a vydrží po generace

Dřevo je oblíbený, kvalitní a skutečně přírodní materiál, který se vyznačuje širokou škálou možností zpracování a povrchových úprav. Nejen že je mimořádně dekorativní a elegantní, ale je i teplé a příjemné na dotek. I když je v dnešní době k dispozici spousta umělých materiálů s dekorem dřevin - dřevo je dřevo.

Kvalitní masivní dřevo je zárukou trvanlivosti a není výjimkou, že i po mnoha letech vypadá postel jako nová. Postele světspánku.cz jsou vyráběny pouze z masivního dřeva a všechny produkty jsou české výroby. V nabídce firmy najdete postele dubové, bukové i smrkové v mnoha rozměrových i barevných variantách.

Díky možnosti moření dřeva do různých odstínů je výběr skutečně rozsáhlý a není problém vybrat si postel tak, aby dokonale ladila s interiérem. Povrchová úprava se provádí buď lakováním, mořením nebo v případě tvrdého dřeva olejem, záleží tedy jen na zákazníkovi, jakou barvu, druh dřeva a povrch si zvolí.
Jak si vybrat postel.

Smrk - hodně rozšířená a oblíbená měkká dřevina, která se vyznačuje nízkou hmotností, dobrou pevností, světlou barvou, pěknou texturou a příznivou cenou. Pro smrkové dřevo je typické velké množství suků. Postele z masivu v provedení smrk jsou vyráběny výhradně z masivního dřeva. Vhodná alternativa pro toho, kdo hledá nábytek ze dřeva za příznivou cenu.

Buk - kvalitní dřevina s výbornými vlastnostmi. Je tvrdý a pevný, má jemnou texturu. Stále žádanější provedení bukového dřeva je jádrový buk. Na něm jsou patrné větší barevné rozdíly mezi jednotlivými částmi. Některé typy postelí z masivu dodáváme i s možností domoření do jiných odstínů.

 

Dub - patří mezi nejhodnotnější a nejkvalitnější dřeviny. Dubové dřevo je velmi tvrdé, pevné, houževnaté a trvanlivé, proto je vhodná k výrobě postelí z masivu. Textura dubového dřeva je velmi pěkná a výrazná. Ložnice vyrobené z dubového dřeva představují nejvyšší kvalitativní, funkční a estetickou třídu nábytku s vysokou užitnou hodnotou.

 

Možnosti moření bukového a smrkového dřeva:

 

Velmi žádanou novinkou roku 2011 je postel Marco v provedení jádrový buk, kde je cena za dvoulůžko o rozměru 200 x 180 skvělých 10.290,- Kč. Dřevěná postel z masivu Marco je velmi dobře působící kombinací maximální pevnosti, robustnosti a vzdušnosti. Čela této postele jsou vyrobeny z 4 cm silného dřeva. Bočnice (postranice) o výšce 20 cm a síle 3 cm výborně doplňují celkový dojem z této postele. Velmi elegantní a čistý design tuto postel předurčuje především pro moderní ložnice.

Navíc si můžete vybrat z akčních kompletů, kdy jsou vybrané postele nabízeny současně s pečlivě vybranými matracemi a rošty v setu za snížené, velmi zajímavé ceny.

Produkty je možné zakoupit po celé ČR v síti partnerských prodejen nebo přímo ve značkových prodejnách svetspanku.cz.

28.03.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444