Dražice dávají Zelenou úsporám

Dražické ohřívače vody (včetně modelů určených pro solární ohřev vody) a akumulační nádrže s vnitřním zásobníkem teplé užitkové vody jsou z velké části registrovány v programu Zelená úsporám.

Využijete-li možnosti získání státní dotace v rámci programu Zelená úsporám např. na solární ohřev užitkové vody nebo instalaci akumulační nádrže při renovaci vytápění, máte možnost pořídit ty nejmodernější technologie pro ohřev vody, za ceny, které se již nebudou opakovat.

Certifikáty pro montážní firmy nutné pro jejich registraci do programu Zelená úsporám vydává pro výrobky se značkou DRAŽICE firma VIATHERM s.r.o. Ostrava – kontakty na www.cestatepla.cz nebo tel./fax: +420 552 301 411, mobil: +420 724 590 825. Montážní firmy zde naleznou i hrací kartu a pravidla letošního bonusového programu.

Kompletní seznam dotovaných výrobků Dražice v současné době zahrnuje na čtyřicet typů ohřívačů a přes třicet typů akumulačních nádrží. Stáhněte si kompletní seznam dotovaných produktů včetně přidělených kódů.

DZ Dražice jsou nejvýznamnějším výrobcem ohřívačů vody v České republice s více než čtyřicetiletou tradicí. Dražické ohřívače vynikají používaným systémem keramických topných těles, důmyslným technickým řešením, kvalitou a minimální tepelnou ztrátovostí. Koupí výrobku od DZ Dražice navíc získáváte jistotu dostupných náhradních dílů a záručního i pozáručního servisu.
02.10.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • Fontana Watercoolers s.r.o.

    Fontana Watercoolers, s.r.o. Vám nabízí oblíbený moderní, ekonomický, ekologický a světový způsob zásobování Vaší domácnosti kvalitní stolní či minerální vodou. Je vhodný především pro rodiny s dětmi.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444