Drátěný program UVAX - pro pořádek ve vaší kuchyni

Důkladná organizace odkládacího a úložného prostoru se nám vždy vyplatí, a to především v prostorech jako je kuchyň nebo koupelna. Užitečným pomocníkem, který přehledně uspořádá běžně používané kuchyňské pomůcky nebo koupelnové doplňky, může být drátěný program. 

Jak vypadá váš pracovní prostor v kuchyni?
Velká pracovní deska a dostatek odkládací plochy - významné plus, které by ocenil každý, kdo bojuje s problémy malé kuchyně. Jak máte vyřešený pracovní prostor v kuchyni, poznáte ve chvíli ostrého provozu. Teprve pak mohou nastat chvíle, kdy zoufale budete hledat vařečku, pokličku nebo hluboko uloženou naběračku. 

Každý si nemůže dovolit velkorysý odkládací prostor, a proto je důležité volit důmyslné úložné systémy, které ulehčí práci a ušetří čas. Přesně takovým může být drátěný program UVAX.
Úložné systémy by měly být především dostatečně přehledné. V kuchyni rovněž oceníme snadnou dostupnost a rychlou orientaci. Během vaření nemáme moc času hledat hluboku uloženou vařečku někde v zásuvce. Připalující se omáčku potřebuji zamíchat teď hned. Díky drátěnému programu okamžitě naleznete to, co v danou chvíli hledáte. 

Snadná údržba
Drátěný program je praktický také pro svou snadnou údržbu. Jednotlivé produkty drátěného programu jsou vyráběny z kovu, který je opracován a povrchově upraven. Stačí jej proto otřít vlhkým hadříkem.

Jednoduchý a nadčasový vzhled
Nenáročný vzhled drátěného programu dokáže korespondovat s jakýmkoliv stylem vaší kuchyně. Společnost UVAX nabízí drátěné programy opatřené několika povrchovými úpravami. Vybírat si můžete z lesklého i matného chromu či titanu zlatého. 

Tip: Pokud máte dojem, že by drátěný program ve vaší kuchyni působil příliš chladně, tyto pocity vás přejdou v okamžiku, kdy drátěné police zaplníte kořenkami, drátěné misky ovocem, na háčky pověsíte chňapky, zkrátka jakmile jej trochu zabydlíte.
Pomocníci v boji s nepořádkem
Úložný prostor je nezanedbatelnou součástí. V sortimentu firmy UVAX najdeme řadu velmi praktických a důmyslných vychytávek, seznamte se s nimi. 

Řešení pro rohovou kuchyň
Rohová kuchyňská linka je velmi moderní, bohužel její vnitřní prostor bývá často nevyužitý. Řešení je však nasnadě. Karusely - otočné půlkruhové nebo třičtvrtěkruhové koše - umožní ze slepého prostoru vzadu ve skříňce vytáčet ven jednotlivá patra. Z rohové skříňky se tak rázem stane plnohodnotný prostor, v němž bude vše přehledně uloženo a snadno dostupné.

V kuchyni rovněž uplatnění najde praktický závěný systém na bylinky, ale i prkénka, menší kastrůlky a další nádoby.  
Výsuvné koše 
Ukládání potravin a kuchyňskcých pomocníků zajistí praktické výsuvné drátěné koše. Jejich obsah uvidíte okamžitě, takže hledání bude snazší a rychlejší.  Koše jsou vybaveny pojezdy, což umožňuje snadný přístup k hluboko uloženým věcem. To uvítají zejména starší lidé nebo lidí trpící bolestmi zad a kloubů.

Multifunkční sloup
Především v malých kuchyních oceníte multifunkční sloup, který nezabere příliš místa a zároveň nabídne dostatek úložných prostor. Tento ocelový sloup, který se zakotví k podlaze a ke stropu (případně k boční zdi), je možné vybavit praktickými doplňky, jako jsou police, věšáky a držáky.

Stojan lahví na víno
Potrpíte si na dobrá vína? Pak jistě oceníte držák na láhve, který dokáže pojmout až 9 kusů. Jeho umístění je značně variabilní a závisí pouze na vás. Stojan můžete jednoduše položit na polici, do lednice, komory, stejně tak přišroubovat ke zdi. Své využití najde nejen v domácnostech, ale také v restauracích, barech, vinných sklípcích a vinotékách.
 
Držáky na PET lahve
Vedle stojanu na lahve rovněž oceníte ocelové držáky na PET lahve. Ty se hodí předeveším do pracovních prostor, jako jsou kanceláře. Své využití však naleznou připevněné u každého jiného pracovního stolu. Držáky jsou vybaveny závrtnými kovovými očky, do nichž se zavěšují. Jsou k dostání v různých variantách. Vybrat si můžete držáky na 1 až 3 PET lahve o objemu 1,5 litru a na 1 až 3 PET láhve o objemu 2 litrů.
 
Drátěný program nalezne své uplatnění nejen v kuchyni, ale i v koupelně nebo zahradních altánech. Více inforamcí můžete najít na adrese: www.uvax.cz.
 
Vybavení koupelny a WC
Pokud ve vaší koupelně či na toaletě ještě chybí některé ze základního vybavení, můžete si i do těchto místností vybrat některé z výrobků drátěného programu UVAX. V nabídce je například zásobník pro 3 nebo 5 ks toaletního papíru, kruhový držák toaletního papíru i nerezová mýdlenka.
13.11.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444