Dopřejte svým blízkým ničím nerušený spánek, darujte polštáře Magniflex

Foto: http://www.magniflex.cz/

Foto: http://www.magniflex.cz/

Zdraví nemusíte vašim blízkým na Vánoce jen přát, darujte ho! Pokud vaše nejbližší trápí neklidný spánek, špatně usínají, neustále se během noci probouzejí a ráno jsou podráždění, obdarujte je kvalitním zdravotním polštářem značky Magniflex.

Zdravý a kvalitní spánek nezajistí jen správně zvolená matrace, jak jste si asi doposud mysleli, stejně důležitý je i polštář. Devět desetin našeho těla - od ramen po paty - regeneruje na matraci. Zbylá jedna desetina - čili hlava a krk - regenerují během spánku na polštáři. Vhodně zvolený anatomický polštář zaručí vašim nejbližším dokonalou oporu krční páteře, může jim zmírnit bolest hlavy a krční páteře, chrápání a poruchy spánku.

Širokou nabídku kvalitních polštářů, které se pyšní nejvyšší zdravotní certifikací v rámci EU, nabízí italská společnost Magniflex. Polštáře se snímatelnými a pratelnými potahy jsou vyráběny z patentované paměťové pěny Memoform Magnifoam. Při spaní na zádech i na boku optimálně podpírají krční páteř, přispívají k jejímu uvolnění a správné regeneraci jak plotének, tak svalů napojených na páteř. Potahová látka Coolmax navíc zajistí, že pokožka bude přirozeně dýchat.
Pokud máte v rodině alergika nebo zastánce bio stylu, oceníte zdravotní polštáře z řady Geoethic, které jsou inspirovány toskánskou přírodou, ze které čerpají přirozenou sílu a ozdravné účinky na lidský organismus. Zdravotní anatomické polštáře z paměťové pěny Geomemory jsou obohacené o Aloe vera v 100% přírodní potahové látce z biobavlny a lnu. Správné provzdušnění polštářů zajišťuje systém Airyform.

Vybírat můžete ze čtyř druhů polštářů: Geogreen Standard, Geogreen Wave se zvlněným tvarem pro dvojité pohodlí, Geogreen Orthomassage s masážními výstupky a Geogreen Comfort s ergonomickým tvarem pro Geogreen Wavemaximální fixaci krku.

Geogreen Standard

12 cm vysoký zdravotní anatomický polštář z paměťové pěny Geomemory Aloe s výtažky aloe vera je vhodný pro těžší osoby a osoby spící převážně na břiše.
Geogreen WaveGeogreen Wave

Ergonomické provedení zdravotního anatomického polštáře z paměťové pěny Geomemory dokonale podepírá hlavu a krční obratle. Rozdílná výška vlnky umožňuje použití polštáře oboustranně. Polštář je vhodný pro spaní na zádech a na boku.



Geogreen OrthomassageGeogreen Orthomassage

Zdravotní anatomický polštář z paměťové pěny Geomemory Aloe s výtažky aloe vera se přizpůsobí tvaru hlavy i krční páteře. Je důkazem, že možné je vše, včetně uvolňující masáže během odpočinku. Kuželové výstupky umístěné ve středu polštáře napomáhají revitalizovat celou oblast krku a obličeje. Jejich rozmístění a vzájemné působení umožňuje vzduchu uvnitř polštáře volně proudit. Polštář je vhodný pro děti, pro spaní na zádech, na boku i na břiše.
Geogreen ComfortGeogreen Comfort

Jedinečný tvar zdravotního anatomického polštáře z paměťové pěny  Geomemory Aloe byl navržen ve spolupráci s ortopedy. Zvedá hlavu a tím vyrovnává krk s páteří. Vykrojení na vyšší straně polštáře napomáhá podepírat krk, aniž by se musela zvedat ramena. Jeho specifický ergonomický tvar tak umožňuje celkovou relaxaci krční páteře a oblasti ramen. Vhodný je pro spaní na zádech, ale díky svým menším rozměrům i na cesty.
Vybírat můžete na www.magniflex.cz, kde naleznete seznam všech prodejních míst Magniflex.
29.11.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444