Dopřejte si klid od hlasitých sousedů

Chvíle strávené doma by měly být plné pohody, relaxace a klidu. O to více, když vás nečekané události doslova uvězní ve vašem bytu a vy pak nemáte na výběr. Teprve tehdy naplno oceníte ohleduplné sousedy. Jenže málokdo z nás má takové štěstí na dům, ve kterém bydlí. Co s tím? Pokud se nechcete stěhovat, pomůžou protihlukové dveře do bytu.

Protihlukové dveře zastaví sousedské debaty

Děti běhající po schodišti, sousedé řešící své hádky na chodbě a neustálé otevírání dveří od výtahu. Tyto radosti zná snad každý, kdo někdy bydlel v bytovém nebo panelovém domě. Pokud chcete přísun nevyžádaných informací a zvuků zcela zastavit, zbavte se svých starých dveří a pořiďte si protihlukové vchodové dveře.
 

Klíčový je průchod zvuku

Čím jsou bezpečnostní dveře s protihlukovými vlastnostmi výjimečné? Testuje se u nich průchod zvuku. Dobré protihlukové dveře s certifikátem dokáží díky dvojitému těsnění a patentovanému složení pohltit až 44 dB. Štěkání psů na chodbě, zavírání dveří výtahu nebo hlasitá hudba výrostků tak do vašeho bytu rozhodně nepronikne.
 
 

Design, který potěší i vaše oko

Protihlukové dveře jsou sice o funkčnosti, ale co si budeme povídat, dnes už je vše především o vzhledu. Když už se na dveře budete dívat spoustu dalších let, bylo by dobré, aby se vám líbily. V dnešní době naštěstí můžete vybírat z mnoha barevných provedení.
Zatímco světlé barvy opticky zvětší prostor, což využijete především pokud máte menší předsíň, tmavý dřevěný dekor dodá vašemu bytu moderní vzhled.
 
 

Nechte hluk za dveřmi

Slyšeli jste, že protihlukové polstrování vám od nevyžádaných zvuků také pomůže? Zklameme vás. Stále platí, že nejlepší ochranou proti hluku jsou dveře, které najdete pod označením vchodové dveře do bytu protihlukové.
Pokud chcete mít jistotu, že vám investice opravdu přinese vytouženou oázu klidu, obraťte se při výběru dodavatele na prověřenou společnost. Kvalitní protihlukové dveře vám namontují třeba HT dveře. Všechny jejich bezpečnostní dveře jsou certifikované v českých akreditovaných zkušebnách a kromě protihlukových norem splňují i ty nejpřísnější bezpečnostní normy.
 
 
Tak co, není už na čase vyměnit staré dveře za nové protihlukové HT dveře a dopřát si zasloužené chvíle pohody?

07.04.2020 | PR
  • HT dveře - Bezpečnostní dveře

    Prodáváme a montujeme bezpečnostní dveře, zajišťujeme jejich servis. Zabezpečte svůj majetek i rodinu před nezvanými návštěvníky. Pokud hledáte bezpečnostní dveře do bytu nebo rodinného domu, u nás si vyberete ty pravé. Které doporučujeme?


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444