Dopřejte si českou kvalitu bydlení

Preferujete kvalitní český nábytek? Máte rádi nadčasový design a perfektní řemeslné zpracování? Jak ale rozeznat skutečnou kvalitu v nepřeberné nabídce trhu? Objektivním vodítkem může být například prestižní značka Česká kvalita – Nábytek, kterou uděluje Asociace českých nábytkářů ve spolupráci s Národním informačním střediskem podpory kvality.

Kvalita výrobků a služeb se již řadu let drží v popředí zájmu, zejména v souvislosti s výskytem nebezpečných a nekvalitních produktů. Program Česká kvalita vznikl právě proto, aby odlišil seriozní a důvěryhodné výrobky a byl dobrým vodítkem pro výběr toho „pravého ořechového“. Program Česká kvalita je garantován usnesením vlády. Hlavním smyslem tohoto programu je poukázat na poctivé značky, které jsou udělovány jen po přísném a nezávislém ověřování kvality a podléhají pravidelné kontrole.


Mezi české firmy produkující kvalitní nábytek patří společnost NADOP – VÝROBA NÁBYTKU, která obdržela prestižní značku ČESKÁ KVALITA, NÁBYTEK na veškerý vyráběný sortiment. Jsou to nábytkové řady kuchyně, skříňový nábytek, čalouněný nábytek, jídelní stoly a konferenční stolky. Zákazníci se mohou dlouhodobě těšit z užitných vlastností takto oceněného nábytku značky NADOP.

Česká kvalita zaručuje spotřebiteli, že zakoupený nábytek prošel náročným hodnocením a testy kvality. Značka umožňuje jednoznačně a jednoduše identifikovat výrobek, který byl přezkoumán kvalifikovanou institucí nejen z hlediska jeho kvality, ale i užitné hodnoty a bezpečnosti. Tím je zaručeno, že má testovaný nábytek ve srovnání s obdobnými výrobky na trhu nadstandardní kvalitu.

Značkou Česká kvalita - Nábytek může být označen pouze nábytek od českého výrobce, který prošel systémem zkoušek a hodnocením nezávislé komise. Zkoušky jsou prováděny akreditovanou zkušebnou dle odpovídajících norem. Dodržování kvality a s tím související spokojenost zákazníků je samozřejmě průběžně kontrolována.

S nábytkem značky NADOP se můžete setkat na našem trhu od roku 1990. Více jak dvacetileté zkušenosti s výrobou nábytku, spolupráce s renomovanými architekty a sledování nových trendů v designu řadí společnost mezi uznávané nábytkáře. Přijďte se přesvědčit do designového studia v Ořechově, v Praze nebo do sítě spolupracujících kuchyňských a bytových studií v celé ČR.

Kontakty a veškeré informace naleznete na www.nadop.cz.

14.11.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444