Dopřejete si domyšlený kuchyňský dřez

Schock - Waterfall: Designový NanoGranitový antibakteriální dřez s minimální údržbou

Schock - Waterfall: Designový NanoGranitový antibakteriální dřez s minimální údržbou

Nakoupit můžete výhodně

NanoGranitové a granitové produkty německého vývojáře a prvovýrobce Schock jsou v současnosti nejmodernějším materiálovým řešením kuchyňských dřezů. Hlavním cílem vlastního vývoje firmy Schock bylo a je dosáhnout vysoké odolnosti materiálu a zároveň co nejnižších nároků na údržbu. Dřezy této značky proto vypadají stále jako nové, aniž byste jim museli věnovat náročnou péči.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Schock Horizont: NanoGranitový antibakteriální dřez s minimální údržbou a velkou variabilitou

Ušetřete si práci v kuchyni

Pouze dřezy Schock jsou navíc přirozeně antibakteriální, a to díky iontům stříbra v základním materiálu. Patentovaná, vyvážená směs zaoblených křemenných zrn různé velikosti s minimem pojiva na povrchu jim zaručuje prakticky nejlepší možné vlastnosti. NanoGranit Cristadur je bez jakékoli povrchové úpravy hedvábně jemný  a „nanoefekt“ znemožňuje trvalé usazování nečistot. Velmi atraktivní jsou domyšlené možnosti použití originálních doplňků pro větší pohodlí při přípravě pokrmů i úklidu v kuchyni. Kromě baterií nabízí Schock doplňky jako například misky, krájecí desky, odkapávače, odpadkové koše, drtiče odpadů a další. Dřezy Schock se vyrábějí pouze v Bavorsku a kvalitou a vlastnostmi se řadí mezi špičku v oboru. Od března letošního roku jsou nejúspěšnější modely na českém trhu k dispozici v akční nabídce, která každého, kdo rád vybavuje svoji domácnost kvalitními produkty, rozhodně velmi potěší.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Schock - Lotus : NanoGranitový antibakteriální dřez s minimální údržbou

Ušetřete čas i peníze

Pokud byste si chtěli některý z dřezů Schock za příjemnou cenu pořídit, nemusíte nijak složitě hledat. Momentálně nejvýhodnější nabídku originálních značkových granitových dřezů na trhu najdete ZDE.

V časově omezené marketingové akci můžete nakoupit špičkový německý originál Schock za cenu sníženou až o 40%, která tak odpovídá cenám běžných dřezů vyrobených z granitů nižších kategorií, nebo cenám nerezových dřezů. Granitové dřezy Schock jsou v této nabídce od 4100,-Kč a dřezy nanogranitové od 8100,-Kč .

Akce je vyhlášena do vyprodání předem stanoveného množství výrobků. Rozhodující je pořadí poptávky. Zda dřez, který jste si vybrali, můžete ještě objednat, zjistíte nejlépe na infolince zastoupení Schock CZ, Tel: 5 43 21 60 93 nebo napište na email: drezy@drezy.info. Dojednat si zde můžete také výhodnější ceny setů. 

10.05.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444