Domovní přípojka od profesionálů

Potřebujete zavést přípojku vody či plynu k vaší nemovitosti? Obraťte se na profesionála! Společnost Setop s.r.o., provádí montáže potrubí, armatur a přípojek pro vodovody, kanalizace i plyn včetně výkopových prací. Firma působí po celé Moravě.

Vzhledem k tomu, že postup zřízení přípojky může být pro nezkušeného laika na první pohled komplikovanou záležitostí, rádi vám poradíme jak postupovat.

Zavedení přípojky vody

Před zahájením našich prací je důležité, abyste nejprve vykonali všechny potřebné kroky. Nejprve je nutné kontaktovat vaši vodárenskou společnost a ověřit si možnost připojení vašeho pozemku na síť. Po ověření budete potřebovat vypracovaný projekt dle směrnice vodáren, který vám zhotoví vámi vybraný projektant. Hotový projekt předložíte vodárně, která jej zkontroluje a následně stanoví podmínky pro realizaci stavby vodovodní přípojky, dále podmínky pro zahájení dodávky pitné vody a odvádění odpadních vod a podmínky pro zajištění nepřetržité dodávky pitné vody a nepřetržitého odvádění odpadních vod. Po předložení ohlášení stavby, nebo pravomocného stavebního povolení uzavřete smlouvu o dodávce vody z vodovodu pro veřejnou potřebu (§ 8, odst.5, zákona č. 274/2001 Sb. „O vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu“ v platném znění). Následně si zajistíte vytýčení inženýrských sítí a obrátíte se na nás.

Naši zkušení pracovníci vám zrealizují výkop a odborně provedou podloží pod potrubí, včetně zásypu a hutnění výkopu. Provedeme navrtávku na hlavní řád a montáž vodovodní přípojky. Dle přísných požadavků vodárenských společností zhotovíme vodoměrnou šachtu a revizní šachtu kanalizace. Nemusíte se obávat, pokud máte na pozemku trávník, zámkovou dlažbu, beton, nebo asfalt, se vším si poradíme a vše odborně zapravíme do původního stavu.

Zavedení přípojky plynu

Pro zavedení přípojky plynu je nejdříve nutné obstarat si stavební povolení nebo územní rozhodnutí s razítkem nabytí právní moci a dále si nechat vypracovat projekt plynové přípojky, který vám musí následně schválit provozovatel plynovodu. Pokud je vše v pořádku, podepíšete smlouvu o připojení k distribuční soustavě. Před námi provedeným výkopem je ještě potřeba nechat si vytýčit inženýrské sítě. Naše společnost vám následně provede výkop, montáž STL a NTL plynovodních přípojek. Dodáváme a montujeme plynoměrné skříně (antoníček) HUP. Montáž přípojky plynu realizujeme kompletně včetně geodetické zaměření přípojky, komunikace a předání s RWE. V případě vašeho zájmu o realizace přípojek vody a plynu nás kontaktujte.
02.02.2018

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444