Domov už si dnes pohlídáte na dálku

Pamatovat si PIN od kreditní karty, heslo k emailu, rok narození sestřenice z druhého kolene. Na náš mozek to klade velké nároky, ale pro bezpečnost uděláme cokoli. Pokud chcete chránit nejen peníze, osobní informace, ale i domov, bez dalšího hesla do domácího alarmu se neobejdete. Není to však jediná cesta, jak zabezpečit svou domácnost.

Alarm se klasicky instaluje u dveří a spustí se, když nestihnete zadat heslo ve vymezeném časovém rozpětí. Mezi alarmy však patří i detektory kouře. Na trhu naleznete domácí alarmy, které lze ovládat aplikací v telefonu. K systému lze zapojit i kameru. Pro zabezpečení větších venkovních a vnitřních prostor se využívá kamerový systém s více kamerami. Proto je důležité, abyste si rozmístění dobře promysleli. Díky tomu včas zjistíte, kolik přístrojů potřebujete.

Jaké kamerové systémy


Další krok bude směřovat k výběru konkrétního řešení. Rozdíly jsou samozřejmě v cenové hladině, ale i kvalitě přeneseného obrazu. Starším řešením jsou takzvané analogové systémy. Pokud chcete propojit nahrávací nařízení a kamery přes síť, sáhněte po IP systému. Druhá možnost samozřejmě přenese kvalitnější obraz, a proto samotných kamer bude potřeba méně. Levnější analogový systém si vybere svou daň v nákupu více přístrojů. Přesto pro technicky nepříliš zdatné jedince bude analog rozhodně přívětivější. Ať už si vyberete jeden nebo druhý, oba kamerové systémy přenáší záznam na televizor, počítač i displej tabletu a telefonu.


Kde hledat radu a pomoc


Pokud si nevíte rady, nechte si pomoci. Na stránkách Poptávej.cz vyplňte poptávkový formulář. Uveďte zde lokalitu, rozměry zabezpečovaného prostoru, případně zda se jedná o vnitřní či vnější prostor a o co přesně máte zájem. Vaše poptávka bude po telefonickém ověření přidělena do systému. Zájemci o zakázku vám připraví cenovou nabídku na míru. Takových nabídek vám může přijít hned několik. Vyberete si tu, která vás zaujala a na dalších detailech se domlouváte s konkrétním dodavatelem služby Poptávej.cz.
18.09.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444