Domácí wellness na dosah pro každého díky české firmě ARTTEC

Sprchové dveře do niky COMFORT

Sprchové dveře do niky COMFORT

Zoufáte si, že současná koronavirová realita vám nedovolí využít služeb oblíbeného “fitka” či wellness? Ztrácíte naději, že v dohledné době bude možné navštívit saunu, nebo se uvolnit ze stresu v parní koupeli? Vše se dá vyřešit v pohodě s produkty ARTTEC, výrobce koupelnového a relaxačního zařízení.

Co najdete v nabídce firmy ARTTEC?

V nabídce naleznete výrobky nahrazující v domácích podmínkách jak saunu, tak parní koupel, hydromasážní vany se zabudovanou technologií pro využití chromoterapie a další výrobky pomáhající při obnově vaší vitality. Všechna zařízení lze snadno instalovat a jsou nenáročná na prostory, takže je bez problémů umístíte i v podmínkách „paneláku“.

Chromoterapie, neboli terapie barev patří mezi metody alternativní medicíny. Používá barvy a světlo k vyvážení energie v lidském těle a její doplnění po stránce psychické, emocionální, spirituální, i mentální.

Inspirujte se i z historie. Již staří Egypťané a Číňané využívali umění holistického léčení. Využijte proto těchto technologií zabudovaných do výrobků firmy ARTTEC a můžete relaxovat nerušeně u vás doma. Navíc, vezmete-li si tužku a začnete na papír vyčíslovat náklady na využívání výše uvedených služeb, zjistíte, že náklady na pořízení se vám rychle vrátí, jak uspořením financí, tak i času.

Hydromasážní vany se světelnou terapií

 
Vířivá vana RHEY se světelnou terapií

Jedná se o revoluční světovou novinku - vana se zařízením pro léčení a rehabilitaci barevným světelným zdrojem s hydromasáží. Tyto vany pomocí barev organizují a harmonizují naše tělesné funkce. Pokud barvy z vany doplníte o blahodárné účinky přidaných bylinek do koupele, získáte tak účinné a zcela přírodní prostředí pro relaxaci, rehabilitaci a ozdravný proces v našem těle.

Parní boxy (parní lázně)


Parní sauny vyrobené českou firmou ARTTEC

Hledáte koupelnové zařízení s vlastnostmi sauny, které je připravené doma kdykoliv k použití? Máme pro vás řešení – parní box. Jeho velkou výhodou je možnost snadného umístění místo sprchového koutu. V porovnání s klasickou saunou a infrasaunou má parní box nižší spotřebu energie. A jak vám může pomoci? Parní box je vlastně relaxační zařízení, které zajistí uvolnění psychického a tělesného napětí. To v dnešní době přece potřebujeme všichni. Pára způsobí, že všechny póry na těle se otevřou a spolu s potem odchází i v nás nahromaděné toxiny. Proud chladné vody ze sprchy pak vše spláchne, póry se stáhnou a zbývá jen zabalit se do bílé bavlněné osušky či froté pláště a ještě cca 20 min. v klidu relaxovat.

Sprchové a masážní boxy


Výroba sprcových, masážních a parních boxů

Sprchové boxy vlastní výroby vynikají skvělým technickým zpracováním a spolehlivou funkčností všech použitých součástí a materiálů. Přednosti masážního boxu poznáte hned první den, který budete v boxu trávit. Je to hlavně o neuvěřitelné relaxaci a příjemné masáži. Sprchování se tak rázem stane velmi příjemným zážitkem, kterým můžete ukončit náročný den.

Esenciální oleje

V nabídce ARTTEC naleznete také široký sortiment esenciálních aromatických olejů z prověřených zdrojů, které jsou vhodné pro použití k aromaterapii, firma dále nabízí čisticí prostředky ryze přírodního charakteru od francouzské firmy Briochin a další produkty doplňující koupelnové zařízení.

Kvalitní masážní oleje od firmy ARTTEC

Nechte se inspirovat na stránkách www.arttec.cz, kde naleznete veškeré informace o produktech a věcech k nim se vztahující.

Navštivte vzorkovnu, kde můžete na vlastní oči vidět široký sortiment koupelnového zařízení a kvalitu výroby. Vše si můžete osahat a vyzkoušet. Nově od února v provozu ke zhlédnutí plně funkční parní box a hydromasážní vana se světelnou terapií.

Kde najdete vzorkovnu? ARTTEC S.R.O., Rosická 358, Tetčice, 664 17, Tel.: 546 422 114.
11.03.2021 | PR
  • ARTTEC S.R.O.

    ARTTEC S.R.O. je česká firma, která se již 25 let zabývá výrobou a prodejem sanitárního zařízení. Vyrábíme vířivé vany, masážní boxy a pro ty nejnáročnější zákazníky máme v nabídce parní lázně a novinku hydromasážní vany se světelnou terapií.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444