Domácí wellness centrum

Foto: Bydlení.cz

Foto: Bydlení.cz

Jak si dovolenou užít doma

Doba letních dovolených, kdy mnozí z nás regenerovali své síly u moře, je minulostí a nové léto téměř v nedohlednu. Potřeba udržovat a upevňovat své zdraví a pohodu však trvá i během zimy, stejně jako naše chuť užívat si příjemných chvil s vodou. Jednou z možností je pravidelná návštěva wellness centra vybaveného bazénem, vířivkou, saunou, římskou lázní a dalšími vymoženostmi, které dávají zapomenout na stresy a vlévají do těla novou energii.

Foto: www.interglobal.cz

Foto: Bydlení.cz

Popularita a návštěvnost těchto zařízení stále stoupá a proto dnes mnoho lidí dává přednost pronájmu privátní sekce, kde může nerušeně relaxovat se svými blízkými. Stále více lidí také zjišťuje, jak je snadné zařídit si malé lázně přímo u sebe doma.


Dnes již není problém s nabídkou. Na českém trhu lze najít téměř cokoliv ze známých wellness zařízení. Firma Interglobal Duo, která před více než 15 lety začínala jako dodavatel bazénů, pozorně sleduje trendy v oboru a dnes má bohaté zkušenosti nejen s výstavbou komerčních a soukromých bazénů všech velikostí a tvarů, ale je i zkušeným dodavatelem kompletního vybavení pro wellness a relax centra i pro jednotlivé zákazníky, kteří si prostě oblíbili pravidelné saunování, masáž ve vířivce, či jiné relaxační a léčebné procedury a touží je mít u sebe doma.

Foto: www.interglobal.cz

Foto: Bydlení.cz

 
Firma poskytuje poradenství při návrhu vybudování wellness zařízení ve vašem domě, či na zahradě a to vždy s ohledem na zdravotní stav uživatele, na jeho kondici a potřeby. Zkušenosti dokazují nutnost osobního přístupu ke každému zákazníkovi, protože jde především o to, aby tato zařízení fungovala a poskytovala ten nejvyšší možný komfort a užitek. Zároveň však díky citlivému architektonickému zpracování využívajícímu řadu efektních dekoračních prvků, které má Interglobal Duo rovněž ve své nabídce, mohou být wellness zařízení skutečnou ozdobou každého domu.

Přehled o wellness zařízeních i s odborným výkladem můžete získat na adrese: INTERGLOBAL DUO, Bělohorská 66, Praha 6, a také na internetové adrese www.interglobal.cz/bazeny

06.01.2006 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444