Dokonalý spánek? Dopřejte si jej s Royal Comfort!

Společnost Royal Comfort připravila exkluzivní vánoční dárek, a to slevové zvýhodnění v hodnotě 20% na kontinentální postele americké značky King Koil. Vánoční akce můžete využít do konce roku 2018 na prodejnách Royal Comfort v Praze a Karlových Varech.

Royal Comfort vybavuje svými vysokými komfortními postelemi rezidenční projekty a hotely nejvyšší kategorie. Na českém trhu zastupuje hned několik předních světových značek, především však firmu King Koil, která letos oslavila 120 let od založení firmy.

Tato tradiční americká značka zahájila svou výrobu již v roce 1898 a také díky spolupráci s Mezinárodním sdružením chiropraktiků (International Chiropractors Association) dnes patří mezi nejprestižnější výrobce luxusních postelí na světě. Firma King Koil disponuje více než 40 výrobními závody po celém světě a její zastoupení dosahuje 80 zemí světa. Díky své velikosti produkuje každý z výrobních závodů kromě prvotřídních matrací také designové postele, jejichž výběr zákazníka neomezuje v rozměrech, pestrosti potahových materiálů, nápaditosti v designu a rozměrech. Především díky možnosti individuálního designu a kvalitě matrací naleznete postele těchto značek i v nejlepších světových hotelech řetězců Westin, Le Meridien, Marriott, The Ritz Carlton, Hilton, Sheraton a mnoho dalších.

Ve spolupráci s odborníky na spánek a výrobními závody prestižních značek amerických postelí King Koil a Serta vám společnost Royal Comfort přináší doporučení, jak vybrat postel podle vašich snů ...
 

Udělejte si čas a nechte si poradit

Výběr vhodné postele rozhodně není záležitostí na několik minut a chcete-li vybrat postel, která vám skutečně vyhovuje, věnujte tomuto nákupu minimálně hodinu času a navštivte showroom, kde si můžete postele vyzkoušet. Každý showroom, nabízející kvalitní produkty, má svého proškoleného prodejce, který vám do detailů vysvětlí složení a popíše jednotlivé vrstvy postele. Představí veškeré výrobní možnosti, variabilitu a je připraven zodpovědět jakýkoli váš dotaz.
 
Navštívíte-li některý ze showroomů firmy Royal Comfort, bude se na vás těšit náš kvalifikovaný personál, který vám bude věnovat veškerou pozornost a individuální péči. Seznámí vás s problematikou kontinentálních postelí, dokáže navrhnout ideální typ matrace a zároveň bude vaším průvodcem při sestavení designu postele.

Vyberte správný typ matrace

Kontinentální postele (nazývané také americké či boxspringové) značek King Koil i Serta se skládají ze 4 samostatných částí – kvalitní matrace, postelová základna (tzv. boxspring), postelové čelo a nožičky a vy máte možnost si každou z nich nadefinovat dle vašich představ. Jednoznačně nejdůležitější částí postele je kvalitní matrace, jejímu výběru věnujte největší pozornost. Matrace by měla obsahovat pevné pružinové jádro (ideálně v zónách), složené z taštičkových pružin. Pružinový systém v matraci zajišťuje optimální polohu páteře ať už spíte na zádech nebo na boku a umožňuje dokonalou ventilaci vzduchu. Druhou významnou částí je topper neboli svrchní matrace, ta je často plněna přírodními materiály, které podporují dokonalý komfort pro vaše tělo při spánku i odpočinku. Značka King Koil ve své kolekci nabízí matrace s přírodními materiály, s materiály s paměťovým efektem či nejmodernější hybridní matrace. Výběr typu matrace je skutečně velmi individuální a čas věnovaný jejímu výběru se vám bude každou noc úročit.
 
 

Navrhněte si dokonalý design ložnice do posledního detailu

Pokud jste úspěšně vybrali ideální typ matrace, je potřeba vaši postel doladit tak, aby lahodila nejen tělu, ale také vašemu oku. Barvy i design postele byste měli vybírat v harmonickému ladění se zbytkem interiéru ložnice. Jednou z výhod amerických postelí je jejich výška, která se pohybuje mezi 60 až 80 centimetry. King Koil vám nabízí možnost postelového čela i boxspringu v libovolných výškách i šířkách, a to s přesností na jeden centimetr. Můžete tak z postele vytvořit naprostou dominantu i ve velmi prostorných ložnicích, stejně tak zvolit úzká a jednoduchá čela vynikající v menších ložnicích. Pro svou novou postel byste měli zvolit také vhodné příslušenství v podobě ložního prádla přikrývek a polštářů. Royal Comfort spolupracuje s předními světovými firmami, jejichž jméno je garancí kvality a odbornosti. Jako dodavatele prvotřídních přikrývek a polštářů zvolila firma Royal Comfort německou rodinnou firmu Műhldorfer, která vyniká především unikátní technologií zpracování husího peří, kterými plní své peřiny i polštáře. Tato manufaktura je považována za naprostou špičku ve svém oboru, a přestože se jedná o firmu s jediným výrobním závodem, její výrobky se vyváží do více než 60 zemí světa. Velice důležité je samozřejmě i kvalitní ložní prádlo. Zde firma Royal Comfort již více než 5 let spolupracuje s tradiční švýcarskou firmou Christian Fischbacher. Tato firma pracuje pouze s nejkvalitnějšími materiály a díky vlastnímu týmu designerů každoročně získává nejprestižnější ocenění v odvětví bytového textilu.
 
Navštivte některý ze showroomů Royal Comfort a vyberte si postel stvořenou přímo pro vás.
28.11.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444