Dokonalý sněhobílý mramor z keramiky - Artic

Novinku v podobě velkoformátového obkladu a dlažby série Artic, která velmi sofistikovaně a věrně imituje přírodní mramor v jeho nejbělejší variantě, představila společnost Los Kachlos.

Materiál z produkce špičkového španělského výrobce Venis/Porcelanosa Grupo je k dispozici v lesklém i matném provedení a kombinovat lze také s 3D plastickým dekorem. Mramor je nesmrtelný materiál, který se v interiérech používá již od nepaměti. Výborně vynikne nejen v koupelně, ale i v dalších obytných místnostech, například jako obklad kuchyňského ostrůvku či stěny v obývacím pokoji, anebo ložnici.

Tento symbol elegance a luxusu nejlépe vyzní na velké ploše, případně v kombinaci se dřevem. Jedná-li se o keramickou vairantu, zákazník získá kvalitní a vysoce odolný materiál, který je oproti přírodnímu mramoru i cenově dostupný. 
 
Formát dlažby Artic je 59,6 x 59, 6 nebo 80x80, formát obkladu 45x120 nebo 15x120. Cena
od 1590 Kč/m².

24.01.2020 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444