Dokonalý komfort s kontinentální postelí King Koil®

Společnost Royal Comfort připravila pro své zákazníky pro letošní Vánoce jedinečnou akční nabídku na americké postele a matrace King Koil a Serta. Sleva ve výši 20 % při nákupu kompletní postele platí také na veškeré další příslušenství v podobě peřin a polštářů z prachového peří značky Műhldoefer či luxusní ložní prádlo švýcarské Christian Fischbacher.

Akce začíná 20. listopadu a svou vysněnou postel můžete vybírat s unikátní slevou po celý předvánoční čas, a to až do 22. prosince.

Americká společnost King Koil® se zabývá výrobou postelí a matrací již více než sto let. Historie této firmy začala v roce 1898 v prvním americkém výrobním závodě v Minnesotě, kde se začaly stáčet pružiny do spirál a vkládat do látkových kapes, zpracovávat přírodní materiály a šít první matrace. Jak plynul čas, technologie se změnily, ale úroveň závazku ke kvalitě a službám zůstala stejná. Během desetiletí získala značka King Koil mnohá prestižních ocenění, včetně potvrzení Mezinárodní asociace chiropraktiků (ICA).

S poptávkou po luxusních postelích stoupá také její produkce a v současné době má King Koil po celém světě více než 40 výrobních závodů, nespočet showroomů na pěti kontinentech a tisíce realizovaných projektů.



Kromě vysoce kvalitních matrací se King Koil detailně zabývá provedením a zpracováním boxspring postelí, často také nazývaných kontinentální postele nebo americké. Designy postelových čel i základen velmi často svým moderním i nadčasovým zpracováním udávají trendy v ložnicových interiérech. Postel značky King Koil se tedy skládá ze čtyř částí, které si definuje klient do posledního detailu – postelové čelo, postelovou základnu – spring box, nožičky a nejzásadnější část postele, kterou je matrace.

Především v oblasti matrací a jejich technologií zpracování i výroby je King Koil velice inovativní. Detailně zkoumá vlastnosti přírodních materiálů, možnosti a zpracování pružinových systémů, ve svých laboratořích zkoumá optimální densitu paměťových pěn, doplňuje je gelovými mikročásticemi, přičemž jednotlivé vrstvy kombinuje a dlouhá léta testuje jejich skladbu. Matrace značky King Koil bývají složeny z 15 až 30 vrstev, přičemž každá vrstva zde má svou nezastupitelnou úlohu. 

Pro rok 2018 Royal Comfort představí novinku z dílny King Koil a to nejnovější verzi matrace Presidential Suite. Výška samotné matrace je 40 cm a její původní pružinové LFK jádro je nahrazeno „nested“ pružinovým systémem, dále je také první topper vyplněn minitaštičkovými pružinami a oproti původním pěti rozdělen do sedmi zón pro absolutní konturu Vašeho těla. Třešničkou na dortu je doplnění přírodního materiálu v nejsvrchnějším topperu, který zajistí Vašemu tělu optimální termoregulaci.

Již první týden v lednu 2018 Vám dá Royal Comfort možnost si nejnovější Presidential Suite vyzkoušet. Navštivte náš showroom na Vinohradské v Praze nebo v Karlových Varech.
17.11.2017

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444