Dokonalý dětský pokoj jako dárek

Studentská sestava MAGIC - dub/modřín sibiřský

Studentská sestava MAGIC - dub/modřín sibiřský

Tak a máte je už nějakou dobu doma - děti i jejich vysvědčení. Čím jste je odměnili? Mohli jste jim koupit leccos - nový mobil či mp3 přehrávač, nové oblečení nebo jste jim mohli rovnou zvýšit kapesné. Pokud vám však inspirace stále chybí, přinášíme vám 5 důvodů, proč dětem za odměnu pořídit dětský pokoj!

1. Dětský pokoj je praktický a zároveň hezký dárek 

Možná se díváte na tematiku dárků pro děti ze všech úhlů pohledu. Bude se dětem dárek líbit, využijí ho, opravdu ho potřebují? Na všechny tyto otázky si můžete odpovědět ano v případě, že dětem za vysvědčení či k jiné příležitosti pořídíte dětský pokoj. Tento praktický a zároveň moc hezký dárek má u dětí velkou šanci na úspěch, a to zejména v případě, pokud dítě dosud žádný pokoj nemělo, anebo jej sdílelo se sourozencem. 

 
Dětský pokoj Varios II - bílá  
 

2. Nový dětský pokoj už dítě potřebuje 

Jednoznačný důvod k pořízení dětského pokoje? Vaše dítě ho už potřebuje! Možná dosud sdílelo vaši ložnici, možná se o pokojíček dělilo s mladším sourozencem nebo prostě jen vyrostlo z toho stávajícího. Teď je načase vše změnit a pořídit vašemu dítěti vlastní dětský pokoj. Možná, že jste se první rok školy bez dětského pokoje obešli, pamatujte však na to, že přibude více domácích úkolů, tudíž i chvilek strávených v dětském pokoji. S pokojíčkem se dítěti zvýší i komfort během vypracovávání domácích úkolů, protože v něm v žádném případě nebude chybět nový dětský psací stůl

 
Dětský psací stůl s regálem REA Chris - různé barvy  
 
 

3. Dětský pokoj přinese dětem spoustu prázdninových zážitků 

Pokud si pospíšíte a dětem pokojíček zařídíte už v průběhu prázdnin, užijí si v něm spoustu legrace. Budou si tam moci přivést kamarády a hrát hry v případě, že bude venku pršet. Bude-li součástí pokojíčku i dětská postel s přistýlkou, mohou kamarádi zůstat i přes noc a užít si prázdninové dobrodružství! Nový dětský pokoj nemusíte pořizovat pouze za vysvědčení, ale také k narozeninám či jiné významné události. Nezapomeňte děti do zařizování pokoje zapojit! Nejen že je zabavíte, ale také jim udělá velkou radost, pokud si budou moci vymalovat jednu zeď nebo vybrat koberec podle sebe.

 
Studentský pokoj Nina I. - enigma  
 

4. S dětským pokojem dětem darujete i soukromí

Konečně soukromí! Zatímco se dosud děti o pokojíček dělily se sourozencem nebo vám zabíraly podstatnou část ložnice, s novým pokojíčkem získají i tolik potřebné soukromí. Nebude dlouho trvat a děti zjistí, že mít svůj vlastní pokojíček je zkrátka něco! 

 
Dětský pokoj Nina II. - dub rivero  
 

5. Dětský pokoj si můžete hravě vybrat na internetu 

Pátým, ne však posledním důvodem, proč pořídit dětský pokoj třeba jako dárek je fakt, že si jej můžete vybrat hezky z pohodlí domova na internetu. Nakupování v e-shopu s sebou přináší spoustu pohodlí - není potřeba nikam chodit, pokojíček můžete vybrat jako celá rodina, aniž byste si museli složitě plánovat volný čas a tohle všechno přijde vhod zejména v době, když zatím o pokojíčku nemáte velkou představu. Navštivte například Eurokosik.cz a načerpejte inspiraci pro dokonalý dětský či studentský pokoj.
31.07.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444