Dokonale funkční origami - kování Hettich WingLine L pro skládací dveře

Koncepce skládacích dveří, které se při otevření poskládají do stran, není ničím novým. Stala se oblíbeným řešením zejména tam, kde je nedostatek prostoru. Kování WingLine L ovšem posouvá užitný komfort těchto dveří na zcela novou úroveň. Jen s ním se před vámi otevře prostor 6 m2 jedním stiskem.

Stačí lehce zatlačit na křídla dveří a o vše ostatní se postará WingLine L. Dveře se bezhlučně a kultivovaně rozevřou, poskládají a zůstanou otevřené v koncové poloze. Během okamžiku tak máte k dispozici celý obsah skříně. Maximálně efektivní - maximálně pohodlné. Pro zavření stačí opět do křídel lehce zatlačit.
 

Systém nabízí tři možnosti řešení:

  • Push to move - zajistí, že lehkým zatlačením na křídlo se dveře bez úchytek automaticky otevřou, zavírají se potom ručně.
  • Pull to move - je určen pro dveře s úchytkami. Minimálním potažením za úchytku pootevřete dveře a od úhlu otevření 1° probíhá otvírání samočinně, do zavřené polohy se vrací ručně.
  • Pull to move Silent - lehkým zatažením za úchytku pootevřete dveře a od úhlu otevření 35° se budou otvírat samočinně, do zavřené pozice dojedou tlumeně.

Jak celý systém funguje názorně ukazuje následující video:
 

 

Bezproblémová instalace

Velmi snadnou montáž, která se provádí bez nářadí, zvládne bez potíží jedna osoba. Inteligentní montážní příslušenství usnadňuje sestavení celé skříně. Kování je vhodné pro šatní skříně, skříně v ložnicích, kuchyňské sestavy i vybavení kanceláře.
 
Křídla mohou mít výšku až 2.400 mm a vážit až 25 kg. Maximální velikost skříně je tak 2.400 x 2.400 mm, což je téměř 6 m2 prostoru.Sofistikovaná konstrukce kování se vyznačuje perfektním chodem, který je ve výrobě testován 40.000 cykly.
 
 
Více informací o kování WingLine L naleznete v katalogu nebo na webových stránkách Hettich.
18.12.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444