Dokonale bílé, dokonale hladké. Interiérové dveře Dextüra vás přesvědčí

Vybíráte dveře do interiéru? Rozhodujete se mezi několika dekory nebo barvami? Trendy přichází a odchází. Pokud nechcete naletět módním výstřelkům, dejte přednost dveřím v bílé. Tato barva je nadčasová a nesmrtelná. Navíc se snese s jakýmkoliv dalším odstínem i materiálem.

Mnoho z nás se bílých dveří obává. Jsou náročné na údržbu, všechno je na nich vidět, rychle se mohou poškrábat a pokud máte malé děti, to abyste neustále chodili s hadříkem v ruce a otírali stopy, které na dveřích zanechaly svýma ručičkama.

Na podobné obavy můžete zapomenout. Stačí si vybrat takové dveře, které jsou opatřeny vysoce odolným lakem, tzv. Superlakem.

Společnost VETOS představila bílé lakové dveře, které jsou ošetřeny výjimečným, odolným proti poškrábání a trvale odolným Superlakem. Představme si blíže jeho vlastnosti: 
 

Superlak

  • je obzvlášť odolný proti běžnému poškrábání a nárazům.
  • Je dlouhodobě odolný proti UV záření – nemění svou barvu do nežádoucích zažloutlých odstínů.
  • Je omyvatelný a snadno čistitelný. Vaše dítě může dveře pomalovat lihovou fixou a vy je snadno vyčistíte.
  • Je zdravotně nezávadný a bezpečný pro domácnost - 100% bez rozpouštědel (0% emisí při výrobě).
 

Dveře opatřené Superlakem si můžete vybrat v odstínech čistě bílé a extra bílé.

 

Tři kolekce dveří pro každého

Mezi třemi kolekcemi stylových dveří si vybere každý podle svého vkusu. Milovníky klasiky potěší řada TREND, která odráží nejčastější vkus zákazníků. Vybírat můžete mezi hladkými plnými dveřmi nebo interiér prosvětlete dveřmi s částečným prosklením. Jednoduchá elegance a čisté detaily vepsaly specifickou tvář řadě ELEGANT. Jestliže jste se zhlédli například ve venkovském stylu bydlení, tyto dveře si zamilujete.


Řada DESIGN pak v sobě promítá osobitý styl. Hledáte-li něco jedinečného, co upoutá pozornost a přitom nebude vybočovat z harmonie, prohlédněte si kolekci dveří DESIGN.
Kolekce DESIGN

Výhodou všech dveří značky Dextüra je identický odstín a hladký povrch. Tak můžete v interiéru nekonečně kombinovat dveře z různých řad při zachování jednotného stylu. 
 

Proč dveře od firmy VETOS?

Společnost VETOS nabízí interiérové dveře v moderním designu, kvalitním zpracování a vysoce odolném ošetření. Všechny dveře jsou cenově dostupné a z bohaté nabídky si vybere každý. Chcete-li se přijít na dveře podívat osobně, navštivte showroom v Pomněnicích 25 u Benešova.
Nezapomeňte si také prohlédnout užitečné reference
12.06.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444