Dobré světlo pro děti

Blíží se veletrh Forhabitat 2005

Veletrh bydlení, nábytku, realit, renovací a rekonstrukcí Forhabitat, jehož 12.ročník proběhne ve dnech 26. - 29. května, nabídne návštěvníkům PVA Letňany zajímavá témata z oblasti pořízení a vybavení bytu. Patří k nim i expozice "Ukázkové dětské pokoje", v níž se představí 4 varianty vybavení dětských pokojů od různých výrobců dětského nábytku, každý na ploše 20 m2.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Organizátoři veletrhu reagovali mj. na výzkumy, které ukazují, že většina českých domácností si příliš neví rady s osvětlením dětských pokojů, které hraje velice důležitou roli nejen pro vývoj zraku, ale i pro vytváření nálady. Ve spolupráci s firmami EGLO a Philips budou vystavované dětské pokoje vybaveny vhodnými svítidly s vhodným osvětlovacím zdrojem tak, aby vyhovovalo věku dítěte a bylo i vhodně umístěno. V každém pokoji bude umístěno 4 - 5 svítidel od centrálního, přes stojací lampu, světla u psacího stolu, světla u postele až po orientační světlo.


Firma EGLO bude na expozici zastoupena po celou dobu veletrhu svým pracovníkem, který bude připraven poradit a pomoci návštěvníkům při výběru osvětlení. Philips bude mít svého zástupce na expozici v sobotu 28. května.

Nábytkářské firmy a firmy provádějící rekonstrukce a renovace se budou prezentovat v hale 3 letňanského areálu, hala 2 bude částečně zaplněná firmami souběžného veletrhu pro děti FOR KIDS. Za expozicemi pro děti bude pokračovat veletrh FOR HABITAT opět nábytkem, potřebami pro domácnost, výrobky ze dřeva a keramiky, masážními přístroji apod.


Hala 7 je rezervována pro Soutěž učňů stavebních oborů, která doprovází veletrhy a výstavy ABF již devátým rokem. Zde se utkají družstva jak v teoretických, tak praktických znalostech v oborech zedník, truhlář, obkladač a montér suchých staveb.


Venkovní plochu využijí vystavovatelé  bazénů, zahradního nábytku, krbů, fontán, žebříků, houpacích sítí apod.


Zajímavostí veletrhu FOR HABITAT je Národní expozice GHANY, kde se na ploše 600 m2 představí 25 firem s nejrůznějšími odvětvími ghanského průmyslu i zemědělství. 

23.05.2005 | tz
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444