Dobrá zpráva pro alergiky

Stále více lidí má sklon k alergiím nebo reagují přecitlivěle na různé látky ve svém blízkém okolí. Dotyčné osoby tak trpí nejen v době topné sezóny, ale i mimo ni. Právě topná sezóna může být pro alergiky rizikovější z důvodu snížené vlhkosti vzduchu a víření prachu.

Speciální radiátory s vysokým podílem konvekce (tzn. ohřátý vzduch stoupá a při ochlazení opět klesá) zaviňují poměrně silné víření vzduchu v místnosti včetně obsaženého prachu a možných alergenů. Pomoci mohou radiátory s malým podílem konvekce a převažujícím výdajem vyzařovaného tepla, které působí přímo na lidské tělo, bez pohybu vzduchu, a je vnímáno jako mimořádně příjemné.
 
 
Kermi, specialista v oblasti topné a sanitární techniky pro prostorové klima a sprchové kouty, se tomuto problému věnuje a prezentuje své hygienické radiátory jako řešení ke snížení nepříznivých vlivů na zdraví.

Hygienický deskový radiátor therm-x2 Line-/ Plan-V Hygiene je navržen zcela bez konvekčních plechů a krytu po obvodu mezi otopnými deskami. Díky tomuto opatření se redukuje zvíření vzduchu na minimum, hladké povrchy současně brání prachu v ulpívání na radiátoru a lze je velmi snadno čistit.

Vícevrstvé hygienické deskové radiátory jsou vyrobeny s inovativní technologií x2. Ta přináší úsporu energie až o 11 %, zkrácení doby ohřevu radiátoru až o 25 % a na rozdíl od konvenčních technologií přináší až o 100 % více příjemného tepla vyzařováním.

Fotografie: Kermi GmbH
21.06.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444