Dobrá značka pro Whirlpool

Společnost Whirlpool CR získala prestižní ocenění DOBRÁ ZNAČKA roku 2008 jako nejdůvěryhodnější spotřebitelská značka v kategorii PRAČKA, MYČKA, SUŠIČKA.

Evropský průzkum mezi čtenáři časopisu Reader`s Digest Výběr se uskutečnil v letošním roce již poosmé. Čtenáři hlasovali pro své oblíbené značky v různých kategoriích. První místo v kategorii Pračka, myčka, sušička získala značka Whirlpool. Whirlpool tím v této kategorii potvrdil své prvenství, které obhájil již potřetí za sebou. Značka letos navíc zabodovala i v další kategorii Domácí spotřebič, kde Whirlpool obsadil třetí místo.

Slavnostní vyhlášení DOBRÁ ZNAČKA roku 2008 proběhlo 13. března v prostorách kaple Sacre Coeur na pražském Smíchově. Ocenění z rukou generálního ředitele Reader`s Digest Výběr Česká a Slovenská republika Martina Slavíka převzala za společnost Whirlpool CR Kateřina Kubíčková.

Průzkum DOBRÁ ZNAČKA proběhl v České republice na podzim roku 2007. Čtenářům časopisu Reader`s Digest Výběr starších 18 let bylo rozesláno na 13 500 dotazníků. Svou oblíbenou značku si spotřebitelé vybírali dle obecného povědomí, důvěryhodnosti, samozřejmě i podle funkčních vlastností spotřebičů, servisu, vzhledu i ceny.

Průzkum probíhal současně v 16 zemích Evropy (Belgie, Česká republika, Finsko, Francie, Maďarsko, Německo, Nizozemsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Velká Británie). Dotazníky byly totožné, až na 20 lokálních kategorií, které si každá země určila sama. V Evropě bylo do průzkumu zapojeno celkem 275 000 respondentů.


Průzkum European Trusted Brands (Dobrá značka), který se provádí každoročně jižod roku 2001, je jedním z největších a nejširších evropských spotřebitelských průzkumů. Jeho cílem je zjistit, kterým značkám evropští spotřebitelé důvěřují nejvíce a jakým způsobem je vnímají. Respondenti jsou čtenáři časopisu Reader`s Digest z více než 4 milionů evropských domácností vybraní tak, aby co nejvíce reprezentovali širokou demografickou populaci. Je hodnocena široká škála kategorií produktů od platebních karet, přes vitamínové produkty až po internetové servery.
17.03.2008

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444