Do stavby krbu se vyplatí investovat

Budování interiéru je bezesporu finančně náročná věc. Málokdo vládne neomezenými finančními prostředky, a tak se často logicky zamýšlíme, do čeho vložit prostředky primárně, a co naopak počká. Popřípadě jestli se dá něco tak říkaje „obejít.“ To se mnohdy týká stavby krbů, které vznikají svépomocí, nebo z nekvalitních materiálů.

Neodbornost některých firem je velký problém. Proč? Protože při takové realizaci vzniká problém s obložením krbu a další nepříjemné komplikace. Například pórobetonové tvarovky nejsou žáruvzdorné a neblahé následky jejich použití se poznají až při samotném provozu. Tento materiál totiž nezvládne přijmout teplotu větší než 52 stupňů Celsia. To platí i pro protipožární sádrokarton, který rovněž nevydrží dlouhodobý tepelný nápor.

Z toho vyplívá, že je důležité vybrat správnou obezdívku. S kamnářem by se měl zákazník dohodnout, zda půjde o typ akumulační nebo izolační. Pro lepší představu si ukažme, jaké krby nabízí společnost Krby a kamna FORTELL, která si zakládá na pečlivé práci, jež ve výsledku vyjde levněji, není totiž potřeba tolik dodatečných prací navíc. Jejich výstavním produktem jsou krby HARK v provedení moderním i tradičnějším. 

Krbová kamna HARK

Tato krbová kamna se vyrábí v Německu, což pro spoustu potenciálních zájemců už samo o sobě znamená známku kvality. Na svých stránkách uvádí mezi jeho konkrétními výhodami vysokou účinnosti, téměř o polovinu nižší spotřebu při spalování, než je obvyklé, automatickou regulaci hoření a spoustu dalších.

03.02.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444