Do rekonstrukce střechy je nejlepší pustit se na podzim

Brněnka 14, červená engoba. Realizace získala 1. místo v soutěži TONDACH Pálená střecha 2013 v kategorii Rodinné domy a obytné stavby

Brněnka 14, červená engoba. Realizace získala 1. místo v soutěži TONDACH Pálená střecha 2013 v kategorii Rodinné domy a obytné stavby

Září, druhá vlna stavební sezóny je tady a celá řada prodejců poskytuje výrazné slevy na stavební materiál včetně střešní krytiny. Tradiční pálenou střešní tašku TONDACH je tak v podzimním období možné získat za opravdu velmi příznivých finančních podmínek. Ještě předtím, než přijde zima, je tedy vhodné provést rekonstrukci vaší střechy a v chladných zimních měsících už užívat nově nabytého komfortu.

Vsadit na osvědčenou střešní krytinu se vyplatí 

Pálená taška je tolik oblíbená pro svou odolnost, dlouhou životnost, přírodní materiál i elegantní a nadčasový vzhled. Kvalitní surovina, poctivý způsob výroby i pečlivé laboratorní testování zapříčiňují fakt, že se jedná o produkt, který vám bude sloužit dlouhá léta. A nejen vám – i dalším generacím. Pálenou tašku můžete pořídit ve velkém množství kombinací modelů, povrchových úprav a rozličných barevných provedení, což umožňuje její použití jak na historických budovách a venkovských staveních, tak současných novostavbách. Právě k tomu mimochodem doslova vybízí například nejnovější model ploché pálené střešní tašky Figaro 11 s moderním designem.
Moderní taška Figaro 11 vytváří na střeše dokonale hladkou strukturuModerní taška Figaro 11 vytváří na střeše dokonale hladkou strukturu 

 

Inspirace v online katalogu – vyberte si střechu snů

Oceníte inspiraci? Nově připravený online katalog produktů TONDACH umožňuje snadné filtrování jednotlivých modelů tašek podle tvaru, barvy nebo jiných parametrů. V galerii realizací najdete střešní krytinu jak v detailu, tak v rámci celku (celé střechy). K dispozici jsou také kompletní údaje technického charakteru. Ve chvíli, kdy ještě nemáte zcela vybráno, vám tento pomocník určitě usnadní vaše rozhodování o vaší budoucí střešní krytině.
 

Prodejci TONDACH zahajují podzimní akce na pravé pálené tašky

Vybrané modely pálených tašek je možné na podzim získat v rámci podzimních slev prodejců. Pro vyhledávání toho nejbližšího ve vašem okolí využijte náš katalog prodejců.

vlevo: Pálená taška Stodo 12 v atraktivním provedení černá engoba je zařazena mezi akční modely pro podzim 2015

vpravo: Stodo 12, měděná engoba. Realizace získala 2. místo v soutěži TONDACH Pálená střecha 2013 v kategorii Rodinné domy a obytné stavby
bydlinek

Aktuální akční modely pálených tašek TONDACH
 

  • Hranice 11 červená engoba
  • Figaro 11 červená engoba
  • Stodo 12 měděná i černá engoba
  • Brněnka 14 červená engoba

Mělo by vás zajímat: Bezpečný sklon střech s pálenou taškou

Bezpečný sklon střech je kapitolou samou o sobě. Liší se podle typu používané krytiny – zda je plochá, s různými typy drážek a podobně. Možná by vás mohlo zajímat, že dle Pravidel pro navrhování a provádění střech, která vydal Cech klempířů, pokrývačů a tesařů ČR, jsou tyto bezpečné sklony střech určitým způsobem stanoveny a TONDACH se jimi rovněž striktně řídí. Řada dovozců u svých tašek však bezpečné sklony střech uvádí o 5 – 6° nižší. Co to znamená? Naše rada: V takovémto případě je nutné získat od výrobce závazek k zodpovědnosti za řešení podle jeho údajů. S pálenou střešní krytinou TONDACH ale tento problém vůbec řešit nemusíte!
Posuvná taška Hranice 11 v provedení červená engoba je zařazena mezi akční modely pro podzim 2015Posuvná taška Hranice 11 v provedení červená engoba je zařazena mezi akční modely pro podzim 2015
Více informací naleznete na stránkách výrobce pravé pálené tašky TONDACH www.tondach.cz.
16.09.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444