Do Nového Tuzexu míří zájemci o stavbu a rekonstrukci

Začátkem dubna 2013 bylo v Brně otevřeno stavební a interiérové centrum Nový Tuzex, které shromažďuje firmy z široké oblasti stavebnictví. Návštěvníci centra si mohou v navazujících prostorách prohlédnout výstavu rodinných domů Eden 2000 a milovníky sportu jistě potěší prodejny sportovního vybavení pro golf, cyklistiku a lyžování.

Pro každého zájemce o stavbu
Cílem nově vybudovaného centra je na jednom místě zákazníkovi předložit veškeré potřebné informace o stavebních materiálech, produktech a službách. Zákazník může navštívit jednotlivé firmy, nakoupit si nebo se jen poradit s odborníky. Informace jistě ocení každý zájemce o stavbu v jakémkoliv rozsahu.


Nový Tuzex chce především poskytovat kvalifikované informace, proto v centru seskupuje především prověřené dodavatele. Návštěvníci tu tak například naleznou výrobce garážových vrat, prodejce oken a mnoho firem, které se zabývají vybavením interiéru. Výhodou projektu je dostatek parkovacích míst a vynikající dostupnost autem i městskou hromadnou dopravou, blízkost zastávek tramvaje, autobusu a trolejbusu a přímé napojení na hlavní silniční tahy Praha, Ostrava, Vídeň, Bratislava a Svitavy.
Obchodní i výstavní prostory
Centrum Nový Tuzex nabízí množství prodejních, výstavních ploch a firmám dává k dispozici i skladové a kancelářské prostory. Výstavní i prodejní plochy jsou využity neomezeně od 2 m2 až po 1.500 m2. Své výstavní plochy má v budově umístěno i Národní stavební centrum pod patronací České komory stavebních inženýrů. V přednáškovém sále se organizují tematická školení, přednášky a na venkovních plochách se provozují výstavy typizovaných rodinných domů a staveb pod názvem Eden 3000. Přednáškový sál poskytuje vhodné prostory pro prezentaci firem, doprovodné výstavky případně k uspořádání recepce, rautu apod. Sál je určený i k pronájmu široké veřejnosti. V případě pořádání celodenního semináře je možno zajistit i kompletní gastronomické služby.
 
Budovu Nového Tuzexu naleznete u brněnského výstaviště, v městské části Pisárky (Brno – střed) na ulici Bauerova 10. 
02.12.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444