Dlouhé večery pod elegantní zimní zahradou

Zimní zahrada se stane oblíbenou místnosti každého člena rodiny. Svým vzhledem a povahou oživí celý dům. Interiér rozšíří o další prostor, který nabídne posezení v těsné blízkosti přírody. Zimní zahrada Zania od české společnosti Hobbytec zaujme nejen svými funkční vlastnostmi, ale především elegantním designem hliníkového profilu.

Jako letní jídelna, obývací pokoj s krásným výhledem nebo botanický koutek. Zimní zahrady nabízí široké spektrum využití. 

"Při návrzích designu našich zimní zahrada bereme v potaz budoucí účel využití. Díky našim zkušenostem víme, že každý zákazník je originál. Proto naše produkty vyrábíme zcela na míru. Hliník nám poskytuje nekonečnou variabilitu při jeho zpracování. Celkové provedení, rozměr i barevný odstín závisí čistě na preferencích nového majitele,“ popisuje Miroslav Zelený, jednatel společnosti Hobbytec, předního výrobce zahradních staveb v České republice. 

Zimní zahrada do chladných dní 

Zimní zahrada série Zania je sezónní variantou. I přesto nabídne posezení za chladných podzimních večerů. Boční stěny jsou opatřeny kvalitním izolačním sklem, které odolá silnému větru. Pokud si toužíte užít výhled do zasněžené krajiny, do interiéru lze umístit ohřívadla. 

Zastřešení je na výběr ze dvou variant. Moderní polykarbonát vyniká funkčními předpoklady. Jeho účinný UV filtr zvládne velmi silné sluneční paprsky. Bezpečnostní sklo zajistí dostatečný přísun světla během dne, i v případě, že je zimní zahrada orientována na jihovýchodní či jihozápadní stranu. 

Investice nadvakrát 

Hliníkový profil vytváří zcela otevřenou stavbu. Celkovou investici je možné rozdělit na dvě části. Nejprve si nechat vybudovat pergolu a tu časem obohatit o boční stěny. Tím vytvoříte plnohodnotnou zimní zahradu. 


„Stále populárnější variantu představuje spojení zimní zahrady a pergoly. Pokud máte dostatek prostoru, lze na terase vytvořit stavbu, kterou vám bude závidět celé okolí. V případě krásného počasí si užijete posezení pouze pod zastřešením a v případě deště se dá přesunout do služeb zimní zahrady,“
pokračuje Miroslav Zelený. 

Nadstandardní zimní zahrada

Atypické rozměry jsou dnes běžnou praxí. Zimní zahradou jde zakrýt i terasa velkých rozměrů. Ba dokonce se jedná o vítanou variantu. Tak můžeme vytvořit opravdu plnohodnotnou místnost v domácnosti. Zbude dostatek místa na zahradní posezení, květiny a další interiérové prvky. 
 


„Zimní zahrada představuje komplikovanou stavbu, a to především z pohledu vnitřního klima. Hranice mezi vnitřkem domu musí být jasně daná, většinou tvořena kvalitními balkónovými dveřmi. Stále populárnější je ze zimní zahrady vytvářet menší relaxační centrum. Pokud do interiéru umístíme například vířivku, musíme tomu přizpůsobit odvětrávání a další doplňky,“ popisuje Miroslav Zelený.  
20.08.2020 | PR
  • Hobbytec CZ - vybavení pro váš dům a zahradu

    Nabízíme plné spektrum všech dostupných kvalitních variant řešení pro dům a zahradu napříč celým segmentem. Vybrané nejprodávanější výrobky si lze prohlédnout na vlastní oči v ukázkových a prodejních centrech.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444