Díky Electrolux ComfortLift® se už k myčce nemusíte ohýbat

Myčka, u které nebudete muset stát shrbení při vyndavání nádobí? Spodní koš, co si přitáhnete k sobě nahoru? To není sci-fi, ale realita díky sérii myček Electrolux ComfortLift®.

Co je Electrolux ComfortLift®?

Jednoduché a elegantní řešení věčného problému ohýbání se k myčce. Tajemství myček ComfortLift® je ukryto v nadzvedávacím mechanismu spodního koše. Ten si zkrátka přitáhnete do úrovně koše horního. Pohodlně ho naplníte nádobím a jednoduchým pohybem ruky zase vrátíte zpět. Jde tedy o zásadní ulehčení práce, které navíc šetří vaše záda.

ComfortLift® zdolá i zaneřáděné hrnce

Výrobce Electrolux se zaměřil i na efektivitu mytí. Udělal z myčky nejen komfortního pomocníka, ale i ďábla na odstraňování zbytků jídla z talířů, hrnců i pánví. Zároveň pracuje tak šetrně, že se do myčky Electrolux nemusíte bát umístit ani velice křehké sklo. To je dobrá zpráva především pro milovníky vína. Po degustačním večírku tedy není nutné drhnout vinné sklínky ručně. Aby toho nebylo málo, zařízení vybavil Electrolux invertorovým motorem a dopřál mu prodlouženou záruku 10 let. 
 

Instalaci myčky Electrolux ComfortLift® zvládnete sami

Ne každý je instalatér a kutil k tomu. Implementovat myčku se systémem ComfortLift® do kuchyně pro vás bude ale hračka. Vše je navrženo snadno a jednoduše, aby to zvládl opravdu každý.
 

Electrolux ComfortLift® se líbí i expertům

Jestli máte obavu, že se výrobci zaměřili pouze na funkčnost a design odflákli, bojíte se zbytečně. Electrolux myslel i na to, aby myčka udělala parádu a v kuchyni nepůsobila jako pěst na oko. Dvířka mají nenápadné ovládací prvky a celkový design je velice sofistikovaný.

Krásu myčky ocenili i světoví experti na design, které ji obdarovali hned dvakrát. Zvítězila v iF Design Award a dokonce i Red Dot Design Award. No řekněte, nechtěli byste doma mít kousek doporučovaný zkušenými designéry?

 

Proč právě Electrolux?

Možná si kladete otázku, proč s myčkou přišel Electrolux? Není to ale nijak překvapivé. Své spotřebiče totiž dodává dlouhá léta do nejprestižnějších restaurací oceněnými michelinskými hvězdami. Díky tomu společnost nabrala nespočet zkušeností, které potom mohla využít i při výrobě produktů do domácnosti.
 

Co od myček Electrolux ComfortLift® očekávat?

Díky propracované technologii se při vykládání a vkládání nádobí do myčky nemusíte už tolik namáhat. Zároveň získáte vysoce efektivního a líbivého pomocníka do kuchyně. Vše spolehlivě a šetrně umyje a ještě udělá dojem na návštěvu svým propracovaným designem. No řekněte, co víc si přát?

Pro nadšené nedočkavce máme video, jak ComfortLift® funguje v praxi 

09.08.2017 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444